Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/02/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η PASS LABS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...

SITE MAP


Νέα προϊόντα από την Pass Labs
07/01/2010
O X260.5 είναι ένας μονοφωνικός τελικός ενισχυτής με στάδιο εξόδου σε τάξη Α κατάλληλος, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, να υποστηρίξει δικαναλικά και πολυκαναλικά συστήματα. Η ισχύς του φτάνει τα 260W και η αρχιτεκτονική του είναι η γνωστή Super Symmetry του Pass η οποία βασίζεται σε έναν ιδιότυπο βρόχο αρνητικής ανάδρασης που δεν εφαρμόζεται από την έξοδο προς την είσοδο ενός ή περισσότερων ενισχυτικών σταδίων όπως η συμβατική ανάδραση, αλλά μεταξύ των δύο κλάδων ενός balanced ενισχυτή ώστε αυτά να λειτουργούν με απολύτως όμοιο τρόπο, ενισχύοντας το σήμα και καταστέλλοντας τον θόρυβο.
Σύμφωνα με την εταιρία, ο ενισχυτής έχει ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική περιοχή και μπορεί να υποστηρίξει ψηφιακές ηχογραφήσεις των 24bit ενώ ο παμπόνηρος Pass, συνδυάζοντας γνώσεις μαρκετίστα και μηχανικού,  αναφέρει ότι ο ενισχυτής είναι “unconditonally stable” ανεξαρτήτως του φορτίου, χρησιμοποιώντας έναν πομπώδη όρο που σημαίνει απλώς ότι το στάδιο εξόδου δεν υποπίπτει σε ταλάντωση όταν η αρνητική ανάδραση μειώνεται (συμπεριφορά που αναμένεται, ούτως ή άλλως, από κάθε ενισχυτή που σέβεται τον εαυτό του και σίγουρα σε αυτή την κατηγορία τιμής!).
Η φιλοσοφία κατασκευής του ηχείου SR-2, είναι βασισμένη στην κατασκευή του μοντέλου SR-1, μια σχεδίαση με τέσσερις δρόμους και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το SR-1 χρησιμοποιεί μεγάφωνα της σειράς Nextel της Seas, ένα 7ιντσο για την αναπαραγωγή των μεσαίων συχνοτήτων, ένα 10.25 ιντσών μεγάλης διαδρομής για τις χαμηλές ενώ το τουίτερ είναι με θόλο 1.1 ίντσας και μαγνητικό σύστημα Hexadym.
ΙΝFO: Αquarius HiFi, τηλ.: 210-883.4718, web: http://www.aquarius.gr/, http://www.passlabs.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr