Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/10/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η PARASOUND ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...

SITE MAP


Νέα προϊόντα από την Parasound
08/10/2008
ο HDR77 ανήκει στην σειρά NewClassic και είναι ο πρώτος ραδιοενισχυτής της εταιρίας. Διαθέτει  επτά κανάλια με ισχύ 140W/8Ω η οποία αυξάνεται στα 250W/4Ω και είναι συμβατός με τα νέα φορμά Dolby TrueHD και DTS-HD Master. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του πέντε εισόδους HDMI έκδοσης 1.3a και μία έξοδο, καθώς επίσης και έναν μεγάλο αριθμό αναλογικών εισόδων βίντεο (3 component, 1 S-Video και 5 composite) ώστε να μπορεί να συνδέσει όλες τις πηγές του. Ο ενισχυτής διαθέτει ενσωματωμένο scaler ώστε να αναβαθμίζει το σήμα των συμβατικών πηγών εικόνας στα 1080p και η χρήση του διευκολύνεται από OSD.
Όπως θα περίμενε κανείς, ο ραδιοενισχυτής της Parasound έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες δυνατότητες στο κομμάτι του audio, στις οποίες περιλαμβάνονται αναλογικός βρόχος, δυνατότητα σύνδεσης media players, ενσωματωμένα φίλτρα για τα ηχεία, αναλογική πολυκαναλική είσοδος 7.1 καθώς και δυνατότητα διαχείρισης 3 ζωνών για εφαρμογές multi room. Όλες οι ρυθμίσεις που απαιτούνται γίνονται αυτόματα. Κατά την γνωστή πρακτική της εταιρίας το user interface είναι απλό και η πρόσοψη της συσκευής ιδιαίτερα λιτή.
Ο HDR77 αποτελεί την βάση για τις άλλες δύο νέες συσκευές που, επίσης, ανακοίνωσε η Parasound. Ο HDP70 απευθύνεται σε όσους θέλουν τις δυνατότητες του HDR77 αλλά διαθέτουν ήδη ή σκοπεύουν να αποκτήσουν τελικούς ενισχυτές για την οδήγηση των ηχείων τους και είναι μια συσκευή με μικρότερο ύψος (2U). Όσον αφορά, δε, τον Halo C3, αυτός έχει τις δυνατότητες του HDP70 αλλά προσφέρει δύο balanced δικαναλικές εισόδους καθώς και 7.1 balanced εξόδους προς τους τελικούς. Η αισθητική και η εργονομία είναι φυσικά αυτές της σειράς Halo.
ΙΝFO: Spectrum Electronics, τηλ.: 210-240.5111, web: http://www.parasound.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr