Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ BD PLAYER ΑΠΟ ΤΗΝ ONKYO...

SITE MAP


Νέοι ραδιοενισχυτές AV και BD player από την Onkyo
23/07/2009
Οι δύο νέοι ενισχυτές είναι 7.2 καναλιών και πιστοποιημένη κατά THX Select2 Plus, φαίνεται δε να δίνουν βάρος στην δημιουργία εικονικών καναλιών από πρόγραμμα 5.1 καθώς περιλαμβάνουν τόσο τον αλγόριθμο DSX της Audyssey (για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) όσο και το ProLogic IIz της Dolby το οποίο μπορεί να προσθέσει κανάλια ύψους. Και οι δύο ενισχυτές προσφέρουν 6 εισόδους HDMI, διαθέτουν το DCDi της Faroudja για scaling μέχρι τα 1080p και είναι φροντισμένοι στο κομμάτι του audio με DACs της Burr Brown, γραμμικά στάδια ισχύος και τέσσερα DSP της σειράς Aureus της Texas Instruments. Οι ενισχυτές μπορούν, επίσης, να υποστηρίξουν το προαιρετικό iPod docking station της Onkyo. Η ρύθμιση τους μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω του MultiEQ της Audyssey ενώ παράλληλα προσφέρονται και το Dynamic Volume/EQ της ίδιας εταιρίας. Οι διαφορές των δύο ενισχυτών εντοπίζονται στην ισχύ τους, με τον μεγαλύτερο 807 να παρέχει 7x180W και τον μικρότερο 707 7x160W, στην συμβατότητα με το πρότυπο ασύρματης οικιακής δικτύωσης DLNA καθώς και στην δυνατότητα streaming ραδιοφωνικών σταθμών και στην αναβάθμιση μέσω διαδικτύου (που παρέχει μόνο ο 807).
Το  DV-BD507 κινείται στα αναμενόμενα (με δεδομένο τον κατασκευαστή του) επίπεδα δυνατοτήτων, όντας συμβατό με εφαρμογές BD Live, προσφέροντας δυνατότητα scaling των DVDs μέχρι τα 1080p και προσφέροντας δυνατότητα προβολής στα 24fps για τους δίσκους Blu-ray. Ακόμη, είναι συμβατό με AVCHD και DiVX και διαθέτει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές για Dolby TruHD, Dolby Digital+ και DTS-Master Audio.
ΙΝFO: Eισαγωγική-Εμπορική Ελλάδος Α.Ε., τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.aggbv.gr/http://www.eu.onkyo.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr