Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/06/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ AV ΑΠΟ ΤΗΝ ONKYO ΓΙΑ ΤΟ 2010...


Στην ελληνική αγορά οι νέοι ραδιοενισχυτές AV της Onkyo
17/05/2010
Χαρακτηριστικό και στα τέσσερα μοντέλα είναι η συμβατότητα με Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio, η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D video (μέσω  HDMI v1.4) και η ειδική θύρα της Onkyo (Universal port), μια σύνδεση που επιτρέπει την λειτουργία επιπλέον δέκτη DAB+ και iPod/iPhone docking station μέσω ενός απλού καλωδίου σύνδεσης, χωρίς ξεχωριστή παροχή ρεύματος).
Στην κορυφή των νέων μοντέλων είναι ο ενισχυτής TX-SR608, ο οποίος είναι πιστοποιημένος κατά THX Select2 Plus και αποδίδει ισχύ 7x160W. Είναι εξοπλισμένος με το Audyssey DSX  για την δημιουργία εικονικών περιφερειακών καναλιών (και καναλιών ύψους) και προσφέρει δυνατότητα upscaling στα  1080p μέσω του DCDi  της Faroudja.
Από πλευράς εισόδων, o TX-SR608 διαθέτει πέντε HDMI στην πίσω πλευρά και μία στην πρόσοψη και μάλιστα με κανάλι Audio Return ώστε ο ήχος που λαμβάνεται μέσω του δέκτη  να μπορεί να δρομολογηθεί προς επεξεργασία χωρίς να χρειάζεται πρόσθετη σύνδεση.
Προσφέρεται ακόμη μια είσοδος RGB  συμβατή με υπολογιστές ώστε οι χρήστες multimedia και παιχνιδιών να μπορούν να δρομολογήσουν την έξοδο video από το Desktop/Media Center PC ή το netbook τους απευθείας στον ενισχυτή.
Οι μετατροπείς d/a λειτουργούν στα 192/24 και είναι της Burr-Brown (PCM1690). Η ρύθμιση του ενισχυτή είναι εύκολη χάρις στις τεχνολογίες της Audyssey (2EQ, Dynamic Volume και Dynamic EQ).
Ένα σκαλί χαμηλότερα, ο TX-SR578 είναι μικρότερος σε ισχύ από τον TX-SR608, αποδίδοντας 7x130W. Ενσωματώνει το scaler της Faroudja αλλά δεν προσφέρει HDMI στην πρόσοψη, την δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή καθώς και το Audyssey DSX.
Για αυτούς που δεν χρειάζονται upscaling  στον ενισχυτή τους, τέλος, υπάρχει ο TX-SR508 ένα μοντέλο που αποδίδει την ίδια ισχύ με τον TX-SR578.
Η σειρά ολοκληρώνεται με τον  TX-SR308 ο οποίος είναι πεντακάναλος, αποδίδει 5x100W και διαθέτει τρεις εισόδους HDMI (και μια στην πρόσοψη), ενώ ενσωματώνει και το Universal port της εταιρίας.
ΙΝFO: Eισαγωγική-Εμπορική Ελλάδος Α.Ε., τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.aggbv.gr/http://www.eu.onkyo.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr