Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ OLIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

SITE MAP


Τα προϊόντα της Olive στην Ελληνική αγορά!
05/11/2009
Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το καινούριο player της εταιρίας το Opus 4, στο δωμάτιο του Stereo Park στο Athens High End Show. Ελάχιστες ημέρες μετά είχαμε και την επίσημη επιβεβαίωση. Τα προϊόντα της Olive εισάγονται πλέον στην ελληνική αγορά. Η Olive προσφέρει αυτή τη στιγμή το κορυφαίο της player με την ονομασία Opus 4 καθώς και ένα media player για εγκαταστάσεις multiroom με την ονομασία Melody 2.
Το Opus 4 είναι ένας audio server υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα ενδιαφέρον design, θα το βρείτε μάλιστα και σε έκδοση “Designer” σχεδιασμένο από τον Karim Rashid. Διαθέτει οθόνη αφής LCD για την πλοήγηση στις διάφορες λειτορυγίες και την προβολή των μεταδεδομένων του κάθε δίσκου. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μοντέλα με σκληρούς δίσκους  χωρητικότητας 320 GB, 500GB, 750GB έως και 1TB και τα drives είναι καλυμμένα από 8 στρώματα αποσβεστικού υλικού με σκοπό να μειωθεί ο θόρυβος. Με αυτές τις χωρητικότητες, η συσκευή είναι ικανή να αποθηκεύσει έως και 3000 albums σε υψηλή ποιότητα. To ripping γίνεται με τη βοήθεια ενός  οπτικού drive της Panasonic το οποίο είναι συμβατό με CD-R/RW. Τα αρχεία που μπορεί να υποστηρίξει είναι της μορφής WAV,FLAC, MP3 και AAC. Η συσκευή πέραν από τις κλασικές audio εξόδους διαθέτει και θύρα USB 1.1/2.0 στην οποία μπορεί ο χρήστης να συνδέσει και το iPod/iPhone του ώστε να έχει πρόσβαση στην συλλογή του αλλά και να συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να κάνει backup.  Αν ο χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να χρησιμοποιήσει το media player  Melody 2 και να δημιουργήσει ένα σύστημα multiroom είτε με ενσύρματη είτε με ασύρματη μεταφορά. Τέλος το Opus 4 προσφέρει την δυνατότητα streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και έχει τη δυνατότητα να δέχεται εντολές από το iPhone το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έτσι, ως τηλεχειριστήριο.
ΙΝFO: Άποψις, τηλ.: 2310-322.155, web: http://www.apopsissound.gr/, http://www.olivehifi.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr