Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ OEHLBACH...

SITE MAP


Καλώδια για κάθε ανάγκη από την Oehlbach
18/01/2010
Η Oehlbach  είναι μία γερμανική  εταιρία που έχει αποκτήσει εμπειρία 35 χρόνων  στην κατασκευή καλωδίων για την μεταφορά σημάτων ήχου και εικόνας. Ο κατάλογος των προϊόντων της προδίδει μία μεγάλη γκάμα καλωδίων στην οποία εκτός των άλλων, περιλαμβάνονται  14 διαφορετικά interconnect για σήματα audio, 9 τύποι καλωδίων για σύνδεση των ηχείων, καλώδια τροφοδοσίας καθώς και μια ποικιλία από power strips, κοινώς πολύμπριζα.
Ανάμεσα σε όλα αυτά ξεχωρίσαμε:
Το NF 214 Master, ένα καλώδιο για μεταφορά σημάτων στάθμης line το οποίο αποτελείται από επάργυρους αγωγούς και έχει διάμετρο 10,3 χιλιοστά. Από τα καλώδια σύνδεσης ηχείων, άξιο προσοχής είναι το Twin Mix Two. Πρόκειται για ένα διαφανές καλώδιο με  διάμετρο 2x6 mm2, το οποίο εσωτερικά διαχωρίζεται σε 2 κλάδους ανά πόλο που αποτελούνται από 3 χάλκινους και 3 επαργυρωμένους αγωγούς. Οι άκρες των καλωδίων καταλήγουν σε ακροδέκτες τύπου μπανάνα ή σε απλές ακίδες. 
Στον τομέα της τροφοδοσίας, ενδιαφέρον φαίνεται να είναι το μοντέλο XXL Powersocket 808, ένα μεταλλικό πολύμπριζο για χρήση σε συστήματα υψηλών απαιτήσεων. Το διπλά θωρακισμένο καλώδιο τροφοδοσίας  της συγκεκριμένης συσκευής είναι κατασκευασμένο από χαλκό HPOCC. Είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει και κάτω από μεγάλες απαιτήσεις ισχύος κατά την κανονική λειτουργία καθώς και σε μεγάλες αιχμές τάσης, ενώ είναι ικανό να διαφυλάξει από υπερφόρτωση τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω του. Το Powersocket 808  διαθέτει 4 υποδοχές τύπου schuko με ενσωματωμένο φίλτρα καθώς και 4 από την άλλη πλευρά της μονάδας χωρίς φίλτρα ενώ διαθέτει και ένδειξη της φάσης.
ΙΝFO: ΕΛΑΣΥΝ, τηλ.: 210-957.8150, web: http://www.elasyn.gr/ , http://www.oehlbach.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr