Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/05/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ICON ΤΗΣ NUFORCE...

SITE MAP


Η σειρά Icon της NuForce
30/04/2009
Η σειρά Icon της NuForce περιλαμβάνει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Icon για εφαρμογές desktop, τον ενισχυτή line/ακουστικών Icon Mobile για χρήση με φορητές συσκευές, τα ηχεία S-1 και το υπογούφερ W-1.
Ο ολοκληρωμένος Icon χρησιμοποιεί το γνωστό τσιπ της NuForce και αποδίδει 12W ανά κανάλι σε φορτία 4Ω. Ενσωματώνει USB DAC που δέχεται streams μέχρι 48kHz και προσφέρει ακόμη είσοδο line και έξοδο για σύνδεση υπογούφερ. Μια ασυνήθιστη επιλογή της NuForce είναι να χρησιμοποιήσει βύσματα RJ45 για την σύνδεση των ηχείων (όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στο Ethernet).
Ο ενισχυτής line/ακουστικών Icon Mobile είναι σχεδιασμένος για να συνοδεύει φορητές συσκευές. Διαθέτει και αυτός έναν USB DAC, δύο εξόδους όπου μπορούν να τοποθετηθούν ακουστικά ή άλλες συσκευές που απαιτούν στάθμη σήματος line ενώ προσφέρει και μια αναλογική είσοδο καθώς επίσης και δυνατότητα ρύθμισης του κέρδους. Η τροφοδοσία του γίνεται από μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη (μέσω της θύρας USB) μπαταρία.
Τα ηχεία S-1 είναι σχεδιασμένα με το μυαλό σε εφαρμογές desktop. Χρησιμοποιούν μια μονάδα πλήρους φάσματος από τιτάνιο με μεγάλη κατευθυντικότητα ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ανακλάσεις από γειτονικές επιφάνειας, βασιζόμενα σε έναν κυματοδηγό. Συνοδεύουν ιδανικά τον ολοκληρωμένο Icon της εταιρίας και μάλιστα η χρήση καλωδίων τερματισμένων με βύσματα  RJ45 ενεργοποιεί ένα κύκλωμα αντιστάθμισης στο εσωτερικό του ενισχυτή που βελτιστοποιεί την απόκριση του συστήματος. Για όσους θέλουν περισσότερο χαμηλό (η μικρή σε όγκο καμπίνα του S-1 του επιτρέπει να κατέβει μέχρι τα 80Hz) υπάρχει, τέλος, και το ενεργό υπογούφερ W-1 το οποίο χρησιμοποιεί μια μονάδα 5.25 ιντσών σε καμπίνα ανοικτού τύπου για να κατέβει μέχρι τα 50Hz (+/-3dB). Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι διακοπτικός, ισχύος 50W.
ΙΝFO: Music Lover, τηλ.: 210-723.4992, web: http://www.musiclover.gr, http://www.nuforce-icon.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr