Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 31/03/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ SINGLE ENDED ΑΠΟ ΤΗΝ NAT...

SITE MAP


Single Ended με FET από την NAT
27/03/2009
Ο Symbiosis SE είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής ο οποίος, σαφώς διακρίνεται για την ιδιαιτερότητα του σταδίου εξόδου του. Χρησιμοποιεί ένα μόνο FET, σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές το οποίο μπορεί να ελέγξει ρεύματα μέχρι 520Α. Με βάση αυτή την περιγραφή, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με έναν single ended ενισχυτή σε τάξη Α, ο οποίος, σύμφωνα με την εταιρία, δεν χρησιμοποιεί βρόχο αρνητικής ανάδρασης. Παρόλα αυτά, ο συντελεστής απόσβεσης είναι αρκετά μεγάλος, φτάνοντας το 200. Η ισχύς που αποδίδει ο Symbiosis SE είναι 100W τόσο σε φορτίο 8Ω όσο και σε φορτίο 4Ω και ο χρήστης πρέπει να επιλέξει την περιοχή της εμπέδησης με έναν διακόπτη στην πίσω πλευρά.
Το προενισχυτικό στάδιο χρησιμοποιεί μια διπλοτρίοδο ανά κανάλι, οδηγώντας έτσι σε ένα αρκετά απλό κύκλωμα το οποίο παρεμβάλει τρία μόνο ενεργά εξαρτήματα στο δρόμο του σήματος.
Από πλευράς εισόδων, προσφέρονται τέσσερις, στάθμης line, από τις οποίες η μια αντιστοιχεί και σε βρόχο εγγραφής, ενώ διατίθεται και επιλογή για balanced είσοδο. Οι υποδοχές σύνδεσης των ηχείων είναι της WBT.
Ενδιαφέρουσα είναι και η αισθητική του ενισχυτή με τις κατακόρυφα αναπτυγμένες επιφάνειες ψύξης (παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήται ενεργός έλεγχος της πόλωσης ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες απώλειες σε συνθήκες ηρεμίας) και την μεγάλη οθόνη στην πρόσοψη. Η συσκευή διαθέτει και τηλεχειρισμό.
ΙΝFO: Mythos Audio, τηλ.: 2310-457.010, web: http://www.mythosaudio.gr/, http://www.nataudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr