Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/07/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NAIM AUDIO...

SITE MAP


XS: Νέα λεπτή σειρά από την Naim Audio
20/07/2009
Το κύριο, εξωτερικό, χαρακτηριστικό των συσκευών της νέας σειράς XS είναι το χαμηλό ύψος τους και η πρόσοψη από ανοδιωμένο αλουμίνιο με το χαρακτηριστικό “βουρτσισμένο” φινίρισμα.  Κατά το σχετικό δελτίο τύπου η επιλογή αυτή συμβολίζει το γεγονός ότι η σειρά XS είναι το επόμενο βήμα της εταιρίας από την σειρά i. Η XS περιλαμβάνει ένα CD player (CD5 XS), έναν ραδιοφωνικό δέκτη (NAT05 XS), τον ολοκληρωμένο NAIT XS, τον προενισχυτή NAC 152 XS και τον τελικό ενισχυτή NAP 155 XS. Για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αναβάθμιση, υπάρχει ακόμη, κατά την προσφιλή συνήθεια των Βρετανών, και ένα εξωτερικό τροφοδοτικό, το FlatCap XS.
Η Naim έχει εφαρμόσει στην νέα σειρά μια σειρά από βελτιώσεις σε θέματα κατασκευής με πιο χαρακτηριστική, ίσως, την ανάρτηση των ευαίσθητων κυκλωμάτων με ελαστικό τρόπο ώστε να μειώνονται οι κραδασμοί που φθάνουν σε αυτά. Όσον αφορά στις λεπτομέρειες, το cd player περιλαμβάνει γαλβανικά απομονωμένη ψηφιακή έξοδο 75Ω (μέσω BNC)  η οποία ελέγχεται μέσω διακόπτη καθώς και νέο προσεγμένο τροφοδοτικό, ο δέκτης στηρίζεται σε ένα νέο άρθρωμα συντονισμού της ALPS, o προενισχυτής και ο ολοκληρωμένος προσφέρουν είσοδο για media player στην πρόσοψη, δικαναλική έξοδο για υπογούφερ και την δυνατότητα προσθήκης προενισχυτή phono και, τέλος, ο τελικός ενισχυτής περιλαμβάνει νέους πυκνωτές εξομάλυνσης (τους οποίους η εταιρία χρησιμοποιεί και στον Super Nait), αποδίδοντας 60W/8Ω και 90W/4Ω ανά κανάλι, όπως και ο ολοκληρωμένος.
Το εξωτερικό τροφοδοτικό της σειράς, το FlatCap XS περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά διπλά τροφοδοτικά και μπορεί να αναβαθμίσει είτε δύο συσκευές χαμηλής ισχύος, είτε τον προενισχυτή NAC 152 XS (όπου χρησιμοποιούνται και οι δύο έξοδοι). O ολοκληρωμένος και ο τελικός ενισχυτής της σειράς μπορούν να αναβαθμιστούν, πάντως, από τα μεγαλύτερα τροφοδοτικά της εταιρίας (FlatCap, HiCap και SuperCap). Τόσο ο προενισχυτής όσο και ο ολοκληρωμένος προσφέρουν 6 συνολικά εισόδους (τέσσερις με δυνατότητα επιλογής βύσματος RCA/DIN, μια με δυνατότητα επιλογής μεταξύ RCA/Jack 3.5mm και μια βοηθητική που μπορεί να φιλοξενήσει προενισχυτή phono). Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες στους κατά τόπους αντιπροσώπους μέσα στον Ιούλιο.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.naim-audio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr