Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/06/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ SERVER ΤΗΣ NAIM AUDIO...


Naim UnitiServe: Ένα μικρό HDX
28/05/2010
To UnitiServe φαίνεται να είναι μια απλούστερη εκδοχή του πολύ καλού HDX της Naim. Είναι μια μικρή σε μέγεθος συσκευή, η οποία περιλαμβάνει έναν οδηγό οπτικού δίσκου και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την κλασική, με σκληρό δίσκο 1ΤΒ (ο οποίος επαρκεί για περίπου 1200 CDs και την SSD,  η οποία θα ενσωματώνει ένα SSD (Solid State Drive) με χωρητικότητα 16GB, επαρκή για να καλύψει μικρές ανάγκες τοπικής αποθήκευσης και θα βασίζεται για μεγαλύτερες ανάγκες σε συσκευές NAS (Network Attached Storage).
To UnitiServe δεν θα διαθέτει ενσωματωμένο DAC αλλά μόνο ένα ζεύγος ψηφιακών εξόδων (ομοαξονική και οπτική) και ο χρήστης θα μπορεί να το συνδέσει στο οικιακό δίκτυο μέσω Ethernet. H αναπαραγωγή αρχείων θα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε μέσω της ψηφιακής εξόδου, είτε μέσω streaming (ως UPnP server), οπότε και θα υποστηρίζονται μέχρι 6 streams με μέγιστο sample rate 24/192, ενώ θα είναι δυνατόν και το downsampling σε πραγματικό χρόνο.
Ο χειρισμός της συσκευής θα γίνεται είτε μέσω του ειδικού τηλεχειριστηρίου της Naim, είτε μέσω iPod Touch/iPhone μέσω της εφαρμογής που έχει γράψει η Naim, ενώ θα είναι δυνατός και ο χειρισμός μέσω web browser.
To ripping των CDs θα γίνεται με το ειδικό πρόγραμμα που έχει αναπτύξει η εταιρία για το HDX, ενώ θα είναι δυνατή και η αναπαραγωγή αρχείων μέσω μνημών USB. Η λίστα συμβατότητας περιλαμβάνει όλα τα δημοφιλή φορμά: WAV, AIFF, FLAC, ALAC, OGG Vorbis, AAC, WMA και MP3. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Ιούλιο.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.naim-audio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr