Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/04/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ MONTEGIRO...

SITE MAP


Tα πλατό της Mοntegiro
24/04/2009
Κατά τα φαινόμενα, η Montegiro είναι μια εταιρία η οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την κατασκευή δομικών τμημάτων για αναλογικές πηγές άλλων κατασκευαστών. Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία της, τα πρώτα πρωτότυπα δικής τους σχεδίασης είδαν το φως πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια. Οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν καταφέρει να συνδυάσουν (όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες) την ιταλική αισθητική, όπου η τόλμη και οι ιδέες περισσεύουν, με την γερμανική ποιότητα στην επεξεργασία των υλικών. Το αποτέλεσμα είναι τέσσερα πλατό, τα Vivo, Legno, Mondo και Lusso τα οποία μοιράζονται ορισμένες βασικές αρχές όπως είναι ο σύγχρονος κινητήρας ο οποίος τροφοδοτείται από εξωτερικό τροφοδοτικό/γεννήτρια για μεγάλη ακρίβεια στην περιστροφή, και η απουσία ανάρτησης ενώ διαφοροποιούνται σημαντικά ως προς την αισθητική.
Το μικρό μοντέλο είναι το Vivo το οποίο χρησιμοποιεί ακρυλικό σασί και αλουμινένιο πλατό και ακολουθείται από τα Legno, με σασί που χρησιμοποιεί ξύλο (mdf ή μπαμπού) και ατσάλινα φύλλα και πλατό από ανοξείδωτο χάλυβα, το Mondo με σασί από ακρυλικό που βρίσκεται μεταξύ δύο φύλλων χάλυβα και πλατό από αλουμίνιο και τέλος το κορυφαίο Lusso με το χαρακτηριστικό κωνικό του σχήμα και την δυνατότητα χρήσης δύο εξωτερικών βάσεων για βραχίονες. Όλα πλατό χρησιμοποιούν συμβατικό διαιρούμενο έδρανο από ανοξείδωτο χάλυβα με επίστρωση ορείχαλκου και σημείο έδρασης από σάπφειρο και κεραμικό σφαιρίδιο. Η εταιρία προτείνει βραχίονες των SME, DaVinci και Triplanar για τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα, και των Jelco και DaVinci για τα δύο μικρότερα.
ΙΝFO: web: http://www.montegiro.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr