Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: HXEIA ON-WALL ΑΠΟ ΤΗΝ MINIMALTONE...


Επίπεδα ηχεία για τοποθέτηση σε τοίχο από την Minimaltone
24/04/2010
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας η Minimaltone προσφέρει αυτή τη στιγμή δύο σειρές ηχείων, την Monitor με μοντέλα full range κατάλληλα για τοποθέτηση σε τοίχους και την Sub η οποία μπορεί να αναλάβει τις πολύ χαμηλές συχνότητες.
Η σειρά monitor περιλαμβάνει τρία μοντέλα με διαστάσεις που ξεκινούν από το 42x42 για μικρότερο μοντέλο και φθάνουν στο 84x36 για το μεγαλύτερο και βάθος που δεν ξεπερνά τα 7.5 εκατοστά. Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι μιντ/γούφερ τεσσάρων ιντσών της Spicom (δύο για το μικρότερο μοντέλο και τέσσερα για τα δύο μεγαλύτερα) καθώς και ένα τουίτερ θόλου. Η ευαισθησία είναι από 88 μέχρι 89dB (για τα μεγαλύτερα μοντέλα) και η απόκριση συχνότητας είναι 65Hz-22kHz για το μικρότερο μοντέλο και 60Hz-22kHz για τα δύο μεγαλύτερα.
Αν κάποιος θέλει να καλύψει και τις χαμηλότερες οκτάβες, έχει στη διάθεσή του ένα από τα δύο sub της εταιρίας. Πρόκειται για παθητικές σχεδιάσεις (θα χρειαστείτε δηλαδή κάποιον εξωτερικό τελικό ενισχυτή για να τα οδηγήσετε) με δύο δεκάιντσα γούφερ και σχετικά χαμηλό βάθος, 130 χιλιοστών.
Όλα τα ηχεία της Minimaltone είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (λευκό, μαύρο ματ, σκούρο κόκκινο και ασημί).
ΙΝFO: Minimaltone, τηλ.: 210-244.8129, web: http://www.minimaltone.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr