Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/09/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ ΝΕΟ CD PLAYER ΤΗΣ MCINTOSH...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέο SA-CD/CD player από την McIntosh
13/09/2008
To MCD500 χρησιμοποιεί δύο πηγές laser (με διαφορετικά μήκη κύματος, ένα για κάθε δίσκο) αλλά κοινό οπτικό σύστημα και έναν προσεγμένο τρανσπόρτ με χυτό σασί το οποίο επιτρέπει την ανάγνωση των δίσκων σε διπλή ταχύτητα, μια λύση η οποία επιτρέπει τo buffering του σήματος και την καλύτερη διόρθωση των σφαλμάτων όσο αυτό είναι στην μνήμη. Την μετατροπή του σήματος σε ψηφιακό αναλαμβάνουν τέσσερις DACs ανά κανάλι οι οποίοι μπορούν να δεχθούν σήματα PCM και DSD (επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η συσκευή χειρίζεται ξεχωριστά τα δύο streams, αν και κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται ρητώς) και είναι συνδεσμολογημένοι σε παράλληλη/balanced τοπολογία.
Η McIntosh έχει εξοπλίσει το MCD500 με single ended και balanced εξόδους, τόσο σταθερής όσο και μεταβλητής στάθμης (μέσω ρυθμιστικού στην πρόσοψη). Το γεγονός ότι οι στάθμες εξόδου της συσκευής είναι υψηλές (6/12Vrms για την single ended και την balanced έξοδο αντιστοίχως) και ότι υπάρχει ρυθμιστικό στάθμης, επιτρέπει την σύνδεση του player απευθείας με τελικό ενισχυτή. Στις δυνατότητες σύνδεσης της συσκευής περιλαμβάνονται ακόμη ομοαξονική και οπτική είσοδος, για όσους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη ψηφιακή πηγή με τον DAC καθώς επίσης και οι κλασικές ψηφιακές έξοδοι (μόνο για σήμα PCM). Η αισθητική του MCD500 είναι η γνωστή των συσκευών της McIntosh η οποία χρησιμοποιεί LEDs οπτικές ίνες για την μεταφορά του φωτισμού στις διάφορες ενδείξεις της πρόσοψης.
ΙΝFO: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, web: http://www.hifipower.gr, http://www.mcintoshlabs.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr