Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/02/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ McINTOSH...

SITE MAP


Τρεις νέες συσκευές από την McIntosh
06/01/2010
Ο γνωστός Αμερικανός κατασκευαστής παρουσίασε το νέο του universal player,
 “το πρώτο πραγματικό universal player της εταιρίας” σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, έναν νέο προενισχυτή/επεξεργαστή και έναν ισοσταθμιστή που διορθώνει την ακουστική του χώρου.
Το MVP881 είναι ένα player, συμβατό με δίσκους Blu-Ray, DVD, CD, DVD-Audio και SACD, το οποίο θα υποστηρίζει Dolby True HD και DTS Master Audio, θα διαθέτει τέσσερις στερεοφωνικούς μετατροπείς D/A 32-bit/192Hz με εξόδους για πολυκαναλικό σύστημα 7.1 ενώ θα είναι συμβατό με BD Live 2.0 ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορα extras μέσω του διαδικτύου. Το MVP881 διαθέτει ακόμη bass management ώστε να μπορεί να συνδεθεί και με παλαιότερους επεξεργαστές AV.
O ΜΧ150 είναι ένας προενισχυτής ο οποίος θα διαθέτει HDMI v1.3 και θα υποστηρίζει αποκωδικοποίηση Dolby True HD και DTS-HD MA, upscaling των σημάτων εικόνας καθώς επίσης και την δυνατότητα transcoding αναλογικών σημάτων σε ψηφιακά.
Τέλος, το MEN220 θα είναι μία ανεξάρτητη μονάδα ισοσταθμιστή χώρου, η οποία θα είναι ικανή να διορθώνει τα προβλήματα ακουστικής μέσω μέτρησης με τον αλγόριθμο RoomPerfect τον οποίο έχει αναπτύξει η Lyngdorf . Ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή τους μέχρι έξι καμπύλες ισοστάθμισης οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η συσκευή περιλαμβάνει και ενεργό crossover δύο δρόμων ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία bi-amped συστημάτων.
ΙΝFO: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, web: http://www.hifipower.gr, http://www.mcintoshlabs.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr