Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/04/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Mc CORMACK...

SITE MAP


Νέοι ενισχυτές από την McCormack
21/04/2009
O γνωστός για τις ποιοτικές αλλά λογικής τιμής υλοποιήσεις του κατασκευαστής από την Βιρτζίνια παρουσίασε στις αρχές του χρόνου τρεις συσκευές οι οποίες θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά. Πρόκειται για τον προενισχυτή LD-2 και δύο τελικούς ενισχυτές, τον στερεοφωνικό DNA-250 και τον μονομπλόκ DNA-750.
O LD-2 είναι ένας προενισχυτής στάθμης line, με δυνατότητα προσθήκης -αν ο χρήστης το επιθυμεί- προενισχυτή phono. Προσφέρει δυνατότητα παράκαμψης των ρυθμιστικών στάθμης και ισορροπίας ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα οικιακής διασκέδασης επιτρέποντας στον επεξεργαστή να χρησιμοποιηθεί για τις ρυθμίσεις αυτές. Το κύκλωμα βασίζεται σε ένα ψηφιακά ελεγχόμενο ρυθμιστικό στάθμης της Burr Brown και ένα κύκλωμα απομόνωσης το οποίο οδηγεί την έξοδο της συσκευής, ενώ η τροφοδοσία γίνεται από ένα τροφοδοτικό με κύκλωμα σταθεροποίησης που χρησιμοποιεί διακριτά εξαρτήματα και έχει, σύμφωνα με την εταιρία, εξαιρετικά χαμηλή εσωτερική αντίσταση. Ο προαιρετικός προενισχυτής phono έχει ευαισθησία 5mV στην ρύθμιση της χαμηλής ευαισθησίας και 0.9mV στην ρύθμιση της υψηλής ευαισθησίας. Ο χρήστης έχει στη δίαθεσή του τηλεχειριστήριο και display όπου φαίνονται οι ρυθμίσεις του κέρδους σε dB.
O μικρός τελικός, DNA-250 αποδίδει 2x250W/8Ω και 2x400W/4Ω και είναι μια νέα σχεδίαση της  εταιρίας η οποία ωστόσο χρησιμοποιεί την γνωστή τοπολογία του Steve McCormack που είναι γνωστή ως Distributed Node Amplifier. Η τοπολογία αυτή προβλέπει την κατανεμημένη τοποθέτηση των πυκνωτών εξομάλυνσης του τροφοδοτικού κοντά στους ημιαγωγούς ισχύος επιλογή που σύμφωνα με τον κατασκευαστή μειώνει την εσωτερική αντίσταση του τροφοδοτικού.
Ο DNA-750, τέλος, είναι ένας μεγάλος μονομπλόκ ο οποίος μπορεί να αποδώσει  650W/8Ω και 1000W/4Ω απευθυνόμενος σε όσους θέλουν να οδηγήσουν δύσκολα ηχεία σε υψηλές στάθμες.
ΙΝFO: web: http://www.mccormackaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr