Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/09/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ SQUEEZEBOX ΤΗΣ LOGITECH...

SITE MAP


Για τους δικτυακούς audiophiles
03/09/2009
To Squeezebox  Radio είναι αυτό ακριβώς που υπονοεί το όνομά του: Ένα απλό επιτραπέζιο ραδιόφωνο το οποίο απλοποιεί το streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών στους οποίους προσφέρει πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει υπολογιστής. Το Radio συνδέεται ασύρματα με το οικιακό δίκτυο, βρίσκει το modem/router και μπορεί να προσπελάσει έναν μεγάλο αριθμό ραδιοφωνικών σταθμών και άλλων, σχετικών με την μουσική, υπηρεσιών όπως είναι οι Pandora, Napster και Rhapsody. Το user interface είναι απλό με μια μικρή έγχρωμη οθόνη όπου προβάλλονται τα δεδομένα του stream, οι επιλογές του χρήστη, τα playlists και άλλες παρόμοιες πληροφορίες, ενώ περιλαμβάνεται και ένα πλήρες ηχείο, με τουίτερ μαλακού θόλου 0.75 της ίντσας και γούφερ 3 ιντσών με μεγάλη διαδρομή. Το ραδιόφωνο μπορεί να γίνει και φορητό αν χρησιμοποιηθεί μια προαιρετική επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Υπάρχουν διακόπτες για presets, έξοδος για ακουστικά καθώς και το... κλασσικό ρολόι-ξυπνητήρι.
Το Squeezebox Touch είναι ένα μικρό σε διαστάσεις επιτραπέζιο media player το οποίο δίνει στον χρήστη πρόσβαση σε μουσικά αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα σε υπολογιστές σε κάρτες μνήμης SD καθώς και σε flash sticks μέσω USB. To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί, αναλογικά ή ψηφιακά με κάποιο υπάρχον σύστημα ήχου. Το Touch διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη 4.3 ιντσών όπου προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (και τα εξώφυλλα των δίσκων) και μπορεί να αποκωδικοποιήσει αρχεία όλων των δημοφιλών formats ανάμεσά τους FLAC, Ogg Vorbis και WAV, ανεβαίνει μάλιστα μέχρι τα 96kHz. Στις δυνατότητές του περιλαμβάνεται ακόμη και δυνατότητα streaming ραδιοφωνικών σταθμών.
ΙΝFO: web: http://www.logitechsqueezebox.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr