Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/07/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΗΣ LIPINSKI...


Νέα έκδοση του L-707 από την Lipinski
05/07/2010
Ας αρχίσουμε με την βασική έκδοση: Το L-707, δοκιμή για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ονομάζεται πλέον L-707A και έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διαφορές οι οποίες εντοπίζονται -κατ' αρχήν- στα μεγάφωνα τα οποία είναι νέα, custom made για την εταιρία, στην καμπίνα η οποία είναι τώρα λίγο μεγαλύτερη, κατασκευασμένη από MDF πάχους 30 χιλιοστών και με ομορφότερες γραμμές και στο φίλτρο όπου, τώρα, χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πυκνωτές. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά το νέο ηχείο κατεβαίνει στα 50Hz (-1dB) ενώ η προηγούμενη επίδοση ήταν 56Hz και το ταίριασμα του ζεύγους φτάνει το 0.25dB. Η οδήγηση του ηχείου γίνεται κατά τα γνωστά, ο χρήστης δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιήσει τις βάσεις και τους ενισχυτές της εταιρίας, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, πάντως.
Για την περίπτωση που κάποιος θέλει περισσότερο χαμηλό και υψηλότερα περιθώρια για υψηλές στάθμες μπορεί να αναβαθμίσει το L-707A σε L-707A Grand. Το Grand περιλαμβάνει μια ακόμη καμπίνα με επικλινή μπάφλα και τρία μιντ-γούφερ 180 χιλιοστών η οποία τοποθετείται κάτω από το κυρίως ηχείο μετατρέποντάς το σε δαπέδου (και εξαλείφοντας την ανάγκη βάσης). Το Grand κατεβαίνει μέχρι τα 43Hz (-1dB).
To όριο του συστήματος τίθεται από το L-707A Signature. Το Signature χρησιμοποιεί ως βάση το L-707A αλλά αντί ενός (του Grand) χρησιμοποιεί δύο πρόσθετες καμπίνες με τρία μιντ-γούφερ 180 χιλιοστών, μια τοποθετημένη κάτω από το βασικό μόνιτορ και μια επάνω σε αυτό, με κατοπτρική συμμετρία, επιλογή που, εκτός των άλλων, δίνει στο ηχείο μια ενδιαφέρουσα αισθητική (μιλάμε πλέον για ένα ηχείο του οποίου το ύψος ξεπερνά τα 2m!). Το Signature κατεβαίνει μέχρι τα 37Hz (-1dB) και με βάση την τυπική προδιαγραφή των -3dB καλύπτει πλήρως το φάσμα από 20Hz έως 40kHz.
ΙΝFO: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1.031, web: http://athensproaudio.gr/, http://www.lipinskisound.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr