Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/12/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  COMBO ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ STREAMING ΑΠΟ ΤΗΝ LINN...

SITE MAP


DS-I: Η Linn παρουσίασε ολοκληρωμένη συσκευή στην σειρά DS
24/11/2009
Το Majik DS-I είναι συμβατό με αρχεία FLAC, ALAC, WAV, AIFF, AAC καθώς και MP3 με μέγιστη συχνότητα δειγματοληψίας 192 kHz στα 24bit. Η συσκευή διαθέτει 6 ψηφιακές εισόδους και 5 αναλογικές, μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να συνδέσει όλες του τις πηγές, ενώ υπάρχει και υποδοχή για media player (jack 3.5mm) στην πρόσοψη. Το DS-I υποστηρίζει media servers UPnP και ο χρήστης μπορεί να συνδέσει την συσκευή με το PC ή κάποιο NAS αποκτώντας έτσι πρόσβαση στην συλλογή των μουσικών του αρχείων (η Linn άλλωστε είναι από τις πρώτες εταιρίες που δημιούργησε υπηρεσία ηλεκτρονικών πωλήσεων για αρχεία ποιότητας master).
Το DS-I βασίζεται στο γνωστό τροφοδοτικό Dynamik της εταιρίας και ενσωματώνει έναν τελικό ενισχυτή που αποδίδει ισχύ 100W ανά κανάλι χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική Chakra,  ώστε να μπορεί ο χρήστης να συνδέσει απευθείας στη συσκευή ένα ζευγάρι ηχείων, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια της Linn να δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα το οποίο θα χρειαστεί απλώς δύο ηχεία για να λειτουργήσει. Η εταιρία δεν αγνόησε, φυσικά, την ανάγκη κάποιων από τους πελάτες της για χρήση και δίσκων βινυλίου: Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μιας από τις αναλογικές εισόδου ως είσοδο κεφαλής κινητού μαγνήτη και, προαιρετικά, κινητού πηνίου.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900, web: http://www.linn.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr