Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/07/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΗΝ LINN...

SITE MAP


Dynamik: Το νέο τροφοδοτικό της Linn
06/07/2009
H Linn πρέπει να είναι από τους λίγους κατασκευαστές συστημάτων απαιτήσεων που έχει απομυθοποιήσει τα γραμμικά τροφοδοτικά και τα έχει αντικαταστήσει σχεδόν ολοκληρωτικά με διακοπτικές διατάξεις. Τα αρθρώματα Brilliant που συναντήσαμε στη σειρά Majik ήταν η απόδειξη, στην πράξη, ότι ένα σωστά σχεδιασμένο, υλοποιημένο και θωρακισμένο διακοπτικό κύκλωμα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων (που αντιστοιχούν σε ένα cd player με κόστος πάνω από 2.000 ευρώ για παράδειγμα).
Τώρα, η εταιρία κάνει ένα ακόμη βήμα με την παρουσίαση του τροφοδοτικού Dynamik. Το Dynamik ανακοινώθηκε επισήμως στις αρχές ου Ιουλίου και θα εξοπλίσει πολλές από τις νέες συσκευές της εταιρίας οι οποίες θα διακρίνονται από το σήμα “Powered by Linn Dynamik” και αναμένονται στην αγορά άμεσα. Όπως είναι φυσικό (για τη Linn...) δεν δίνονται τεχνικές λεπτομέρειες για το Dynamik. Οι Βρετανοί απλώς αρκούνται να αναφέρουν ότι είναι (όπως και τα προηγούμενα τροφοδοτικά άλλωστε) βελτιστοποιημένο για εφαρμογές audio και ότι θα συμβάλλει στην μείωση του θορύβου της συσκευής. Εκτός από τις νέες συσκευές, από το Dynamik αναμένεται να επωφεληθούν και τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας καθώς υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης όλων των DS, όλων των τελικών ενισχυτών Akurate και Majik, των ηχείων Klimax, των Classik Music και Classik Movie, το Akurate CD, τα Unidisk 1.1 και SC, καθώς επίσης και οι Klimax Kontrol και Akurate Kontrol. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900, web: http://www.linn.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr