Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ LG...

SITE MAP


Διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά η LG SL9000
24/09/2009
H σειρά “Borderless” της LG είναι αυτό ακριβώς που υπονοεί το όνομά της: Περιλαμβάνει συσκευές με εξαιρετικά μικρό περιθώριο γύρω από το τμήμα της οθόνης που χρησιμοποιήται για την προβολή, θα έλεγε κανείς μηδενικό. Για να το πετύχει αυτό η εταιρία χρησιμοποίησε μια διαφορετική τεχνική χύτευσης των πλαστικών του σασί και το αποτέλεσμα είναι μια τηλεόραση η οποία πραγματικά σε κερδίζει με την φυσική της παρουσία, καθώς εκτός των άλλων έχει και περιορισμένο βάθος που δεν ξεπερνά τα 2.9 εκατοστά.
Από την πλευρά της ποιότητας εικόνας, το δυνατό χαρτί της SL9000 είναι το πάνελ με φωτιστικά σώματα LED ο έλεγχος των οποίων επιτρέπει την επίτευξη δυναμικού λόγου αντίθεσης που φτάνει το 3.000.000:1 και προοιωνίζεται πολύ καλή απόδοση στις σκοτεινές σκηνές. Η τηλεόραση είναι, φυσικά, FullHD με ρυθμό ανανέωσης 100Hz (TruMotion) για ξεκούραστη τηλεθέαση ενώ στην αισθητική της συμβάλλουν και τα ηχεία της τα οποία είναι μια βελτιωμένη έκδοση του γνωστού συστήματος Invisible Speakers της εταιρίας και βρίσκονται τοποθετημένα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Οι τηλεοράσεις της σειράς SL9000 (θα είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα 42 και 47 ιντσών) υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Bluetooth ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνδέσει ασύρματα τα προσωπικά του media players αλλά και ακουστικά για άνετη παρακολούθηση όταν χρειάζεται. Οι συσκευές διαθέτουν και θύρα USB στο πίσω μέρος. Είναι συμβατές με αρχεία JPEG, MP3 MPEG4 και DivX. Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται τόσο ο αισθητήρας φωτισμού, που επιτρέπει στην τηλεόραση να ρυθμίσει την φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες προβολής όσο και το περίφημο “Expert Mode” της LG το οποίο προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων της εικόνας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ISF.
ΙΝFO: LG Electronics Hellas, τηλ.: 210-480.0500, web: http://hellas.lge.com, http://www.lge.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr