Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/06/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ LEEMA ACOUSTICS...

SITE MAP


Τα νέα προϊόντα της Leema στην Ελληνική αγορά
25/05/2009
Ίσως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από όλα τα προϊόντα της Leema Acoustics να είναι o καινούριος προενισχυτής Pyxis. Παρουσιάστηκε τον περασμένο χειμώνα και είναι μια σχεδίαση fully balanced με πολλές δυνατότητες στις οποίες περιλαμβάνονται η προαιρετική ενσωμάτωση προενισχυτή phono mm/mc, οι ψηφιακές είσοδοι/έξοδοι S/PDIF και USB, είσοδος “direct” για ενσωμάτωση σε υπάρχον σύστημα AV, η δυνατότητα ξεχωριστών ρυθμίσεων ευαισθησίας και τονικότητας ανά είσοδο με δυνατότητα παράκαμψης των ρυθμιστικών τόνου μέσω ηλεκτρονόμων με επαφές σπανίων μετάλλων, η αντιστροφή φάσης και η δυνατότητα tape/source (η οποία έχει πλέον αρχίσει να σπανίζει...).
Ο Pyxis φαίνεται να αποτελεί τον ιδανικό συνοδό για τους κορυφαίους μονομπλόκ Altair της εταιρίας οι οποίοι έχουν γεφυρωμένα στάδια εξόδου και αποδίδουν 550Wrms/8Ω, 1000Wrms/4Ω ενώ παραμένουν σταθεροί και σε φορτία 2Ω (αποδίδοντας 1800Wrms). Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης το μεγάλο ηχείο της εταιρίας, το Xanda μια σχεδίαση 3.5 δρόμων με τέσσερα μιντ, ένα τουίτερ θόλου 30 χιλιοστών και ένα γούφερ με κώνο αλουμινίου 250 χιλιοστών, το οποίο χρησιμοποιεί φίλτρα δεύτερης τάξης Linkwitz Riley και τυπικά κατεβαίνει μέχρι τα 25Hz (η εταιρία δίνει 20Hz σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας). Στον κατάλογο της Leema είδαμε ακόμη, μεταξύ άλλων συσκευών, το cd player Antila το οποίο χρησιμοποιεί πολλαπλά chip DAC σε κάθε έξοδο καθώς και τον προενισχυτή phono Agena, μια σχεδίαση που έχει βασιστεί στον κορυφαίο Cygnus αλλά είναι σαφώς πιο εκλογικευμένη τόσο σε δυνατότητες όσο (υποθέτουμε) και σε τιμή. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά της Leema ενσωματώνουν την τεχνολογία LIPS στην έκδοση 2 για σύνδεση και συνεργασία με συσκευές της εταιρίας αλλά και για την ενσωμάτωσή τους σε συστήματα οικιακού αυτοματισμού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Pyxis βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά.
ΙΝFO: StepCom, τηλ.: 210-963.5365, web: http://www.stepcom.gr , http://www.leema-acoustics.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr