Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/04/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ LAMM...

SITE MAP


Νέος προενισχυτής από την Lamm
06/04/2009
O LL2.1 φαίνεται να έχει κάποιες σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του. H Lamm αναφέρει ότι ο νέος προενισχυτής διαθέτει πλέον ένα επιλεγόμενο κύκλωμα εξασθένησης κατά 15dB (για όσους το έχουν ανάγκη), νέα εξαρτήματα σε κρίσιμες θέσεις, δυνατότητα ενεργοποίησης των τελικών ενισχυτών της Lamm μέσω γραμμής τηλεχειρισμού και “μικρές αλλαγές στο κύκλωμα” (όπως αναφέρει επί λέξει, αλλά χωρίς άλλες λεπτομέρειες το σχετικό κείμενο).  Η βασική αρχιτεκτονική του προενισχυτή, ο οποίος βασίζεται σε ένα κύκλωμα πολλών σταδίων με λυχνίες, single ended από την είσοδο μέχρι την έξοδο και τροφοδοτείται από ένα κύκλωμα επίσης βασισμένο σε λυχνίες, έχει διατηρηθεί, όπως έχει διατηρηθεί ο αριθμός των εισόδων (τέσσερις, εκ των οποίων η μία περιλαμβάνει και βρόχο εγγραφής) και των εξόδων (δύο). Οι LL2.1 θα είναι χειροποίητοι με εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας (αντιστάσεις της Dale, ποτενσιόμετρα της Noble, πυκνωτές Electrocube, Roederstein, Cornell Dubilier) και επιλεγμένες λυχνίες. Η Lamm ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, η απλή και η deluxe, με την δεύτερη να χρησιμοποιεί την διπλάσια χωρητικότητα στο τροφοδοτικό και bypass πυκνωτές πολυστυρενίου παράλληλα με όλους τους κρίσιμους πυκνωτές (οι οποίοι, υποθέτουμε, είναι οι πυκνωτές ζεύξης των σταδίων του κυκλώματος).
Η τελευταία πινελιά στους LL2.1 είναι η αλλαγή της αισθητικής στα ρυθμιστικά στάθμης τα οποία έγιναν στρογγυλά, αλλαγή η οποία πέρασε και στον κορυφαίο υβριδικό προενισχυτή της εταιρίας, τον L2 Reference. O αντιπρόσωπος της Lamm στην Ελλάδα μας πληροφόρησε ότι πέραν της αλλαγής των ρυθμιστικών δεν έχει γίνει καμία άλλη αλλαγή στον L2 Reference ο οποίος είναι ένας ημιαγωγικός προενισχυτής με MOSFETs, single ended τοπολογία και χωρίς βρόχο ολικής αρνητικής ανάδρασης σε κανένα στάδιο. Η ιδιαιτερότητά του είναι το λαμπάτο του τροφοδοτικό το οποίο βρίσκεται σε ξεχωριστό σασί (εξ ου και ο χαρακτηρισμός “υβριδικός”) το οποίο χρησιμοποιεί λυχνίες τόσο στην ανόρθωση όσο και στην σταθεροποίηση (πραγματικά μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή).
ΙΝFO: ΜF Audio, τηλ.: 210-724.4147, web: http://www.mfaudio.gr , http://www.lammindustries.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr