Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/02/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΑΠΟ ΤΗΝ KLIPSCH...

SITE MAP


Πολυκαναλικά συστήματα χαμηλού κόστους από την Klispch
04/02/2009
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου τύπου η νέα σειρά HD Theater θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα από τα οποία το κορυφαίο HD Theater 1000 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο ενώ τα υπόλοιπα δύο, HD Theater 500 και HD Theater 300 αναμένονται τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αντιστοίχως.
Το “1000” διαθέτει πανομοιότυπα ηχεία για όλες τις θέσεις, με καμπίνες bass reflex. μιντ/γούφερ 2.5 ιντσών και τουίτερ με θόλο αλουμινίου που φορτίζεται από χοάνη Micro Tractrix, ενώ το υπογούφερ είναι ανοικτού τύπου με μονάδα 10 ιντσών. Τα δύο μικρότερα μοντέλα χρησιμοποιούν το -επίσης 2.5 ιντσών- γούφερ IMG της εταιρίας καθώς και τουίτερ με φόρτιση χοάνης Micro Tractrix (με θόλο αλουμινίου στο “500” και υφασμάτινο στο “300”) ενώ οι καμπίνες τους είναι κλειστού τύπου. Τα κεντρικά ηχεία είναι επίσης διαφορετικά σε σχεδίαση σε σχέση με τα κυρίως/περιφερειακά. Διαφορές υπάρχουν επίσης και στα υπογούφερ τα οποία χρησιμοποιούν μονάδες 8 ιντσών (στο “500”) και 6.5 ιντσών (στο “300”). Το φινίρισμα είναι μαύρο γυαλιστερό (Black Gloss) στο μεγάλο μοντέλο και μαύρο βινύλιο (Black Pica Vinyl) στα δύο μικρότερα. Οι τιμές στην αγορά των ΗΠΑ θα είναι 900, 600 και 400 δολάρια για το “1000”, το “500” και το “300” αντιστοίχως.
ΙΝFO: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, web: http://www.laiosav.gr/http://www.klipsch.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr