Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑ HOME CINEMA ΤΗΣ KLIPSCH...

SITE MAP


Στην αγορά τα “μικρά” της Klipsch
29/10/2009
Η θέση της Klipsch είναι αρκετά γνωστή: ο προϋπολογισμός για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου θα πρέπει να μοιράζεται εξίσου μεταξύ του υποσυστήματος εικόνας και του υποσυστήματος ήχου. Φυσικά τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν ο εν λόγω προϋπολογισμός είναι χαμηλός. Προς αυτή την κατεύθυνση, στις αρχές του έτους, η Klipsch είχε ανακοινώσει την σειρά πακέτων για χρήση σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου με τον κωδικό HD.
Τα μοντέλα που μπήκαν πρόσφατα στην ευρωπαϊκή αγορά είναι τα HD Theatre 500 και HD Theatre 300. Το κάθε ένα μοντέλο αποτελείται από 5 δορυφορικά ηχεία εκ των οποίων το καθένα έχει ένα γούφερ τεχνολογίας IMG με διάμετρο 2,5 ιντσών, ένα  τουίτερ με χοάνη Micro Tractrix και διάφραγμα από αλουμίνιο με διάμετρο 0,75 της ίντσας για το  HD Theatre 500 και ένα ίδιο tweeter αλλά κατασκευασμένο με υφασμάτινο διάφραγμα για το μοντέλο HD Theatre 300. Για το κεντρικό ηχείο του 500 η εταιρία έχει τοποθετήσει δύο γούφερ με μαγνητική θωράκιση ενώ το υπογούφερ του χρησιμοποιεί μια μονάδα 8,5 ιντσών. Το κεντρικό ηχείο του HD Theatre 300 δεν διαθέτει διπλό γούφερ και το υπογούφερ του χρησιμοποιεί μια μικρότερη μονάδα με διάμετρο 6,5 ιντσών. Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν και στον τοίχο και χάρις στην φόρτιση χοάνης προσφέρουν 40 μοίρες διασποράς στον χώρο με το κεντρικό ηχείο να είναι ακόμη λιγότερο κατευθυντικό “ανοίγοντας” κατά πέντε ακόμη μοίρες.
ΙΝFO: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, web: http://www.laiosav.gr/http://www.klipsch.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr