Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/02/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KEF...

SITE MAP


Νέο σύστημα ηχείων 5.1 με ασύρματη σύνδεση από την KEF
04/02/2010
Το σύστημα ονομάζεται KHT3005SE-W και αποτελείται από τέσσερις δορυφόρους με την κωδική ονομασία HTS3001SE, από το κεντρικό ηχείο που ονομάζεται HTC3001SE, καθώς και μια ασύρματη έκδοση του γνωστή subwoofer ΗΤΒ2SE-W μαζί με τον απαραίτητο πομπό από όπου θα πραγματοποιείται η ασύρματη σύνδεση.
Οι δορυφόροι είναι δύο δρόμων, με καμπίνα από χυτό αλουμίνιο τύπου bass reflex, με τη γνωστή μονάδα Uni-Q η οποία περιλαμβάνει σε ομοαξονική τοποθέτηση ένα τουίτερ 19mm και ένα μιντ/γούφερ 115mm. Η απόκριση τους είναι από 70Hz έως 55KHz με ευαισθησία 88dB και ισχύ 100Watt.
Το κεντρικό ηχείο είναι, επίσης, bass reflex αλλά χρησιμοποιεί μια μονάδα Uni-Q και δύο ακόμη μεγάφωνα για τις χαμηλές συχνότητες τοποθετημένα εκατέρωθεν, έχει απόκριση από τα 65Hz έως τα 55KHz και ευαισθησία 90dB.
Τέλος, το sub διαθέτει ένα γούφερ και έναν παθητικό ακτινοβολητή 250 χιλιοστών, ενσωματώνει διακοπτικό ενισχυτή ισχύος 250W και έχει απόκριση που ξεκινά από τα 30Hz και φτάνει μέχρι τα 150Hz.
Χάρις στον πομπό του συστήματος που εκπέμπει στα 2.4GHz, τα ηχεία μπορούν και συνδέονται ασύρματα με το σύστημα απελευθερώνοντας τους χρήστες από περιττά καλώδια.
ΙΝFO: ΕΤΥΤ, τηλ.: 210-674.1363, web: http://www.etyt.gr, http://www.kef.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr