Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η JVC ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑ SOUNDBARS...

SITE MAP


Nέα Sound Bars από την JVC
14/12/2009
Το μοντέλο TH-BA3 είναι ένα σύστημα που υποστηρίζει  5.1 κανάλια, χρησιμοποιώντας δύο ασύρματα ηχεία για τον ήχο surround. Η ίδια η μπάρα χρησιμοποιεί τέσσερα ηχεία, εκ των οποίων τα δύο καλύπτουν τις θέσεις των κυρίως καναλιών και τα άλλα δύο το κεντρικό κανάλι του συστήματος. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μία αναλογική και δύο ψηφιακές οπτικές εισόδους και συνοδεύεται από ένα, επίσης ασύρματο, υπογούφερ.
Το δεύτερο μοντέλο έχει κωδικό TH-BS7 και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πραγματικά πολύ μικρό βάθος του. Πρόκειται για ένα σύστημα τεχνολογίας virtual surround το οποίο χρησιμοποιεί δύο ηχεία για την αναπαραγωγή των κυρίως καναλιών και δύο ηχεία, τοποθετημένα, επίσης, εμπρός για την αναπαραγωγή του πεδίου surround μέσω του αλγόριθμου Front Surround της εταιρίας. Οι πολύ μικρές διαστάσεις της μπάρας εξασφαλίζονται από την χρήση ηχείων “Direct Drive” (τεχνολογία της JVC) η οποία εξασφαλίζει καλή απόκριση τόσο στον άξονα (200Hz-20kHz) όσο και εκτός αυτού (200Hz-10kHz). Οι ενισχυτές (20W για κάθε κανάλι) και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βρίσκονται τοποθετημένα σε εξωτερικό σασί με πολύ μικρό βάθος το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, ενώ οι χαμηλές συχνότητες αναπαράγονται από ενεργό υπογούφερ που συνδέεται ασύρματα, βασίζεται σε ένα μεγάφωνο 6 ιντσών και ενισχυτή 100W. Από πλευράς εισόδων, το TH-BS7 προσφέρει μια αναλογική είσοδο και τρεις ψηφιακές.
Και τα δύο μοντέλα της εταιρίας JVC υποστηρίζουν κωδικοποίηση Dolby Digital, DTS και Dolby Pro Logic II.
ΙΝFO: JVC Hellas, τηλ.: 210-620.6505, web: http://www.jvc.gr/, http://www.jvc.eu/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr