Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/01/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ...

SITE MAP


Η επιστροφή ενός κλασικού ονόματος...
13/01/2009
O J.C. Verdier και τα προϊόντα του είναι πολύ γνωστά στους φίλους του βινυλίου με πρώτο και σημαντικότερο το La Platine Verdier, μια σχεδίαση με μαγνητική έδραση του πλατό που έχει γράψει την δική της ιστορία. Η εταιρία σήμερα δεν αρκείται, βεβαίως, στο La Platine. Υπάρχει μια απλούστερη έκδοση, το La Nouvelle Platine το οποίο χρησιμοποιεί συμβατική έδραση σε λουτρό λαδιού και, φυσικά, το  La Platine Magnum, το απόλυτο όπλο του Verdier  που κατασκευάζεται μόνο κατόπιν παραγγελίας με μια διαδικασία που κρατάει, ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι μήνες και ζυγίζει μαζί με την βάση του 400 κιλά. Το Magnum χρησιμοποιεί ένα έδρανο με λάδι υπό πίεση το οποίο κυκλοφορεί με την βοήθεια μιας ειδικά σχεδιασμένης αντλίας που περιστρέφεται αργά ώστε να μην είναι θορυβώδης και στηρίζει ένα πλατό βάρους 60 κιλών με διάμετρο 50 εκατοστών. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει επαφή του πλατό με το σταθερό σημείο στήριξης παρά μόνο μέσω του λιπαντικού. Το σύστημα πατά σε μια βάση από γρανίτη κορυφαίας ποιότητας και σε ένα ξύλινο ρακ που χρησιμοποιεί πνευματικά σημεία στήριξης.
Η εταιρία διαθέτει και ηλεκτρονικά, όπως είναι ο λαμπάτος προενισχυτής phono (σε τέσσερα σασί), o παθητικός προενισχυτή Preampli (ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να γίνει και ενεργός, αν χρειαστεί), η σειρά Triode Spirit καθώς και οι σειρές 220/275.
Τα προϊόντα της Verdier αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από το Orpheus Audio.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.jcverdier.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr