Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/03/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  POWER CONDITIONER ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ISOTEK...

SITE MAP


Το Aquarius της IsoTek
26/02/2010
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το Aquarius αντικαθιστά το Mini Sub και βρίσκεται μεταξύ των χαμηλού κόστους συστημάτων όπως το Sirius και των κορυφαίων Sigma, Nova και Titan της εταιρίας. Πρόκειται για ένα σύστημα ελέγχου της ποιότητας τροφοδοσίας με ενσωματωμένη προστασία από αιχμές και υπερτάσεις, το οποίο προσφέρει έξι συνολικά παροχές, δύο υψηλών ρευμάτων και τέσσερις για συσκευές μεσαίας και χαμηλής ισχύος. Κάθε έξοδος είναι απομονωμένη από τις υπόλοιπες και χρησιμοποιεί το δικό της φίλτρο. Η παροχή προς τις συσκευές υψηλής ισχύος μπορεί να φτάσει τα 16Α και η IsoTek έχει εφοδιάσει το Aquarius με βαρύτερο ρευματολήπτη (IEC2 20). Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις παροχές μέσης ισχύος βασίζονται στην τεχνολογία Adaptive Gating, έχοντας την δυνατότητα να προσαρμόσουν το αντίστοιχο φίλτρο στην κατανάλωση κάθε συσκευής ενώ το Aquarius χρησιμοποιεί εσωτερική καλωδίωση με την τοπολογία K.E.R.P της εταιρίας (Kirchoff’s Equal Path of Resistance).
Το σύστημα προστασίας αντέχει σε αιχμές 67.500Α (μια τιμή που φαντάζει εξωπραγματική αλλά είναι ρεαλιστική σε περίπτωση πτώσης κεραυνού -μιλάμε για ελάχιστα κλάσματα δευτερολέπτου) και μάλιστα χωρίς την ανάγκη μηχανισμού reset. Το σασί από αλουμίνιο λειτουργεί και ως κλωβός Faraday βελτιώνοντας την επίδοση του Aquarius σε θέματα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη και η τιμή της, σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι μάλλον λογική.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-522.1524, web: http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.isoteksystems.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr