Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/11/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  NΕΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HITACHI...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Hitachi παρουσίασε νέους προβολείς
02.11.2005
O PJ-TX200 βαδίζει στα ίχνη του εμπορικά επιτυχημένου PJ-TX100 και απευθύνεται σε όσους αναζητούν έναν προβολέα που θα καλύψει τις ανάγκες ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου αξιώσεων:  Χρησιμοποιεί τεχνολογία 3 LCD με διαγώνιο 0.7 ιντσών και ανάλυση 1280x720 εικονοστοιχείων, γεγονός που του επιτρέπει να προβάλει εικόνες με ανάλυση 720 γραμμών προοδευτικής σάρωσης (και λόγο πλευρών 16:9). Ο προβολέας χρησιμοποιεί το σύστημα φακών Super ED της Hitachi το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις φακούς Extra Low Dispersion σε συνδυασμό με ασφαιρικά στοιχεία, οπτικό ζουμ 2x, σύστημα διπλής ίριδας και  έλεγχο του gamma σε 9 σημεία για την αναπαραγωγή εικόνων  με μεγαλύτερη ακρίβεια και με βελτιωμένα χρώματα. Το σύστημα μπορεί να αποδώσει φωτεινότητα 1200ANSI Lumens και λόγο αντίθεσης 7000:1.  Η ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας γίνεται στα 10-bit και περιλαμβάνει motion adaptive de-interlacing. Ο PJ-TX200 διαθέτει την δυνατότητα της κάθετης και οριζόντιας μετατόπισης του φακού για να μπορεί ο χρήστης να  τοποθετήσει τον βίντεοπροβολέα σε διάφορες θέσεις.  Από πλευράς εισόδων, προσφέρονται HDMI/HDCP, VGA, Component και οι συνήθεις Composite/S-Video.
Παράλληλα, η Hitachi παρουσίασε και τον PJ-LC9, που προορίζεται για χρήση σε συστήματα οικιακής διασκέδασης.  Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία 3 LCD, (διαγωνίου 0.55 ιντσών με ανάλυση 854x480) και μπορεί να προβάλει εικόνες με ανάλυση μέχρι 480p (χρησιμοποιώντας τεχνολογία motion adaptive progressive scan).  Προσφέρει ψηφιακό ζούμ 1.2x, και αποδίδει φωτεινότητα 1300 ANSI Lumens με λόγο αντίθεσης 500:1.  Ο μικρός Hitachi μπορεί να προβάλει σε κάδρο 80 ιντσών από απόσταση 2.9 μέτρων (ή 60 ιντσών από απόσταση 2.2 μέτρων), μπορεί να εστιάσει από μία ελάχιστη απόσταση 1.46 μέτρων, χρησιμοποιεί ψηφιακή επεξεργασία στα 8-bit και διαθέτει εισόδους VGA, RGB, Composite και S-Video.
ΙΝFO: Hitachi Europe S.A., τηλ.: 210-683.7200, web: http://www.hitachidigitalmedia.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr