Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ HEED AUDIO...

SITE MAP


Η Heed Audio ανακοίνωσε νέα προϊόντα
11/11/2009
Η σειρά των νέων προϊόντων της Heed περιλαμβάνει τον προενισχυτή Obelisk Pre, τον τελικό ενισχυτή Obelisk PS και το CD transport Obelisk DT.
Ο προενισχυτής Obelisk Pre διαθέτει 6 εισόδους εκ των οποίων η μία είναι ψηφιακή για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ενσωματωμένος μετατροπέας d/a της συσκευής, ενώ ο χρήστης θα βρει, εκτός των δύο ζευγών συμβατικών εξόδων προς τον τελικό και μια έξοδο για εγγραφή. Μία από τις εισόδους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φωνογραφική κεφαλή με την προσθήκη ειδικού αρθρώματος και η συσκευή μπορεί να συνεργαστεί με εξωτερικό τροφοδοτικό το οποίο είναι σχεδιασμένο με αρχιτεκτονική dual mono.
O Obelisk PS, είναι ένας τελικός ενισχυτής με αρχιτεκτονική dual mono, ο οποίος, σύμφωνα με την εταιρία, μπορεί να οδηγήσει φορτία που πέφτουν μέχρι τα 2Ω και έχει ισχύ 2x50W/8Ω και 2x90W/4Ω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τοπολογία του κυκλώματος περιλαμβάνει ζεύξεις μέσω πυκνωτών (non dc coupling) στοιχείο που παραπέμπει -πάντα κατά την Heed- σε σχεδίαση με ήχο λυχνίας στην μεσαία περιοχή αλλά δυναμική απόδοση στις χαμηλές συχνότητες. Διαθέτει έξοδο Power Out για σύνδεση και άλλων μονάδων ενισχυτών και τη δημιουργία πολυενισχυόμενων συστημάτων.
Τέλος, το Obelisk DT, o οδηγός ψηφιακού δίσκου, διαθέτει μηχανισμό τελευταίας γενιάς της Phillips, ομοαξονική και οπτική έξοδο και είναι συμβατός με τα αρθρώματα DAC που μπορούν να τοποθετηθούν στον ολοκληρωμένο και τον προενισχυτή της εταιρίας, ενώ η  Heed πρόκειται να ανακοινώσει, στο τέλος του 2009 με αρχές του 2010, το μοντέλο Obelisk DAC, έναν stand-alone μετατροπέα κατάλληλο για το Obelisk DT. Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν σασί “μισού” πλάτους, κατά την συνήθεια της εταιρίας. Είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά στην ίδια τιμή (1380 ευρώ).
ΙΝFO: Αudio Mασσέλου, τηλ.: 210-322.1903, web: http://www.heedaudio.hu/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr