Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►NEA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMARE TON ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...

AV BLOG 

SITE MAP

Nέα μοντέλα από την Primare

Η Primare παρουσίασε στους έλληνες δημοσιογράφους τρείς νέες συσκευές στην μεσαία κατηγορία τιμής που θα κυκλοφορήσουν από τον Σεπτέμβριο. Στις νέες συσκευές περιλαμβάνονται ένας στερεοφωνικός ολοκληρωμένος ενισχυτής, ένα DVD Video player και ένα συμβατικό CD player.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ έχει κωδικό Ι 21 και ισχύ ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου, φτάνοντας τα 2x75w, διαθέτοντας βελτιωμένο τροφοδοτικό με έναν μεγαλύτερο δακτυλιοειδή μετασχηματιστή.  Το DVD-Video DVD 26 βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση του μεγαλύτερου universal player "30" και διαθέτει έξοδο προοδευτικής σάρωσης, scart με RGB και δυνατότητα προσθήκης ενός αρθρώματος με έξοδο DVI. Το cd player αποτελεί την πρόταση της Primare για ποιοτικό ήχο από τα συμβατικά CD και χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς μετατροπείς της Burr Brown σε balanced τοπολογία για καλύτερα αποτελέσματα.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής χρησιμοποιεί ισχυρότερο τροφοδοτικό και αποδίδει ελαφρώς υψηλότερη ισχύ. Το CD 21 απεύθυνεται σε όσους θα ήθελαν ένα καλό player, χωρίς να επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακριβώτερο universal, SACD ή DVD-A
Ο στόχος της νέας σειράς συσκευών, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας είναι ο αγοραστής της μεσαίας κατηγορίας τιμής, που αναζητά συσκευές με καλή απόδοση και προσεγμένη αισθητική.  Τόσο ο ενισχυτής όσο και οι δύο πηγές ακολουθούν τις σχεδιαστικές γραμμές που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Primare, η οποία χρησιμοποιεί τον ελάχιστο δυνατό αριθμό ρυθμιστικών και ιδιαίτερα λιτές προσόψεις.  Οι νέες συσκευές συνοδεύονται από ένα επίσης νέο τηλεχειριστήριο το οποίο είναι συμβατό και με τις παλαιότερες σειρές της εταιρίας.  Οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα των παλαιότερων μοντέλων της ίδιας κατηγορίας (περίπου 1800 ευρώ το DVD, 1400-1450 ευρώ το CD player και 1200 ευρώ ο ενισχυτής). Τα προιόντα αναμένονται στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο.
To DVD 26 προσφέρει προοδευτική σάρωση και μπορεί να εξοπλιστεί με έξοδο DVI. To εσωτερικό του DVD 26 κρύβει μία προσεγμένη κατασκευή, με ξεχωριστά τροφοδοτικά.
INFO: Οrpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ


 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr