Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►PHILIPS WINTER 2007 PRESS EVENT...

AV BLOG 

SITE MAP

MARBELLA, 01/03

Τα νέα προιόντα της Philips για το 2007


Ενα πλήρες σύστημα amBX διαθέτει εκτός των ηχείων και των φωτιστικών, μια επιφάνεια κραδασμών και ένα ζεύγος ανεμιστήρων.
Πανευρωπαική πρώτη για το amBX
Για το amBX είχαμε ακούσει αρκετά πράγματα αλλά αυτή τη φορά είχαμε την ευκαιρία να το δούμε και από κοντά. Η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει το απαραίτητο λογισμικό (με την μορφή μιας γλώσσας scripting) και τις προδιαγραφές για το κατάλληλο hardware οι οποίες επιτρέπουν την δημιουργία ενός interactive περιβάλλοντος (με ελεγχόμενο φωτισμό, ρεύματα αέρα και κραδασμούς) κάνοντας τα παιχνίδια περισσότερο αληθοφανή και την αναπαραγωγή απλής μουσικής περισσότερο ενδιαφέρουσα, προσθέτωντας οπτικά εφέ. Αρχικώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες παιχνιδιών για PC, αναμένεται να προσαρμοστεί σύντομα και σε περιβάλλον κονσόλας. Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα τρία προιόντα: Η απλούστερη εκδοχή η οποία παράγει μόνον οπτικά εφέ, η "μεσαία" η οποία διαθέτει επιπροσθέτως και ένα σύστημα ηχείων 2.1 με φωτιζόμενους δορυφόρους και η "πλήρης" η οποία προσθέτει σε όλα τα προηγούμενα ένα pad κραδασμών και δύο ανεμιστήρες. Την στιγμή αυτή πέντε παιχνίδια υποστηρίζουν ή σχεδιάζονται ώστε να υποστηρίξουν amBX (Broken Sword: The Angel of Death, Toca Racing Driver 3, DEFCON, Rail Simulator και Supreme Commander), ενώ αναμένονται στο μέλλον και άλλοι τίτλοι.

Στην Μαρμπέλα είδαμε για πρώτη φορά τα προιόντα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία amBX: Τα demo ήταν ενδιαφέροντα, όπως και οι τεχνικές λύσεις που χρησιμοποιούνται. Απομένει να αγκαλιάσουν την ιδέα και οι σχεδιαστές παιχνιδιών. Τα ηχεία του amBX διαθέτουν, επίσης, φωτιστικά ώστε να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα κατά το παιχνίδι.

Αυτό είναι το σύστημα οπίσθιου φωτισμού amBX: Διαθέτει τρία φωτιστικά σώματα με LED.

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πέντε νέα μοντέλα φορητών DVD players παρουσίασε η Philips, από τα οποία τα δύο μπορούν να δεχτούν σήμα από iPod και κάρτες flash.
Aκόμη, είδαμε στην Ισπανία...
-Tην νέα έκδοση του ασύρματου συστήματος Streamium με κωδικό WACS7000 που αντικαθιστά το WACS700, διαθέτει σκληρό 80GB, δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB, καλύτερη οθόνη, δυνατότητα downloading από τον υπολογιστή μέσω Ethernet και προσεχώς δυνατότητα streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών.
-Το MCD908 DVD Micro Τheater, ένα ενδιαφέρον ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που συνδυάζει την μεγάλη ευελιξία καθώς είναι συμβατό με DVD-Video, DVD+RW, MP3-CD, WMA-CD, Audio CD, CD-R, CD-RW και Picture CD, την αισθητική (με μίνιμαλ προσόψεις και λακαρισμένα ηχεία) και μια ιδιόρυθμη audiophile σχεδίαση η οποία περιλαμβάνει λαμπάτο προενισχυτικό στάδιο (!) τελικούς τάξης D και ηχεία με τουίτερ ribbon και μιντ θόλου. Δεν έχουν το θεό τους...
-Μία νεα έκδοση του  universal τηλεχειριστηρίου Prestigo (SRU9600) το οποίο είναι ακόμη πιο εύκολο στην χρήση και περισσότερο ευέλικτο διαθέτοντας επίσης και ελαφρώς διαφορετική αισθητική.
-Την σειρά docking stations τα οποία επιτρέπουν την ενσωμάτωση ενός iPod, ενός GoGear ή και άλλων προσωπικών media players μέσω USB, στο οικιακό περιβάλλον. Ολα είναι συμβατά με MP3, WMA και ασυμπίεστα αρχεία ήχου και μπορούν να φορτίσουν τα players που dockάρουν.
-Νέα media players για αρχεία ήχου και εικόνας στην σειρά GoGear. Ολα υποστηρίζουν WMV, MP3 και JPEG και διαθέτουν δέκτη FM. Η σειρά SA51 διάθετει τρία μοντέλα με χωρητικότητες 1, 2 και 4GB, ενώ η σειρά SA31 διαθέτει μοντέλα με χωρητικότητες 512ΜΒ, 1GB και 2GB. Στην ίδια κατηγορία προιόντων, είδαμε ακόμη τα πολύ κομψά SA9345 και SA9325 (με 4GB και 2GB αντίστοιχα).
-Τα νέα φορητά συστήματα προβολής βίντεο. Η σειρά προιόντων που είδαμε περιλαμβάνει τρείς φορητά DVD players με οθόνες 7, 8.5 και 10.2 ιντσών τα οποία έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες και δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB και είναι συμβατά με DVD+/-R, DVD+/-
RW, (S)VCD και MPEG4 καθώς επίσης και δύο media players τα οποία μπορούν να αναπαράγουν (εκτός των δίσκων DVD) αρχεία εικόνας MPEG4 από iPod και κάρτες flash (το μεγαλύτερο μοντέλο).
H επόμενη γενιά Streamium: Το WACS7000 διαθέτει σκληρό δίσκο 80GB και σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της εταιρίας μέσα στη χρονιά θα αποκτήσει δυνατότητα streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών. Αναμένουμε εναγωνίως...
Το νέο Prestigo είναι ακόμη πιο όμορφο... Το SA9345 είναι ένα πανέμορφο media player με μικρό μέγεθος, ποιοτική κατασκευή και ενδιαφέρον user interface. Πρόκειται, σαφώς, για ένα προιόν που θα συζητηθεί: Το MCD908 διαθέτει προενίσχυση με λυχνίες, τελικό τάξης D και ηχεία με τουίτερ ribbon.
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr