Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ISS AVL DIGITAL PRO SHOW 2008...

SITE MAP


ISS AVL Digital Pro Show 2008
10/11/2008
Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων Premier Events Group, που διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo, το περιοδικό AV Pro –το πρώτο στο χώρο της Installation, Live και Integration αγοράς- και η Smart Press, οργάνωσαν την πρώτη έκθεση «ISS-AVL Digital PRO» (Integrated Systems Solutions & Audio Video Lighting), η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την dte 20088 στο γνωστό Expo Athens το τριήμερο  7-9 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της, “η ISS-AVL Digital PRO είναι η πρώτη έκθεση «εργαλείο» Β2Β στην Ελλάδα που «δίνει λύσεις για το μέλλον» και εκφράζει απόλυτα τη σύγκλιση των τεχνολογιών, των προδιαγραφών και των αναγκών του ευρύτερου επαγγελματικού κλάδου που έχει ως αντικείμενο τις Installation, Live και Integration εφαρμογές και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους τομείς: Audio (Live, Installation, Studio, Μουσική Τεχνολογία), Lighting (Shows, Installation, Αρχιτεκτονικός φωτισμός), Projection, Digital Signage, Video, Broadcasting, Δομημένων Καλωδιώσεων και Υποδομών κλπ.”
Παρά το γεγονός ότι η έκθεση απευθύνεται στον επαγγελματικό χώρο, δεν είναι λίγα τα πράγματα που είναι ούτως ή άλλως ενδιαφέροντα. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εδώ, ενώ για περισσότερες εκ των έσω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό περιοδικό alive!...

Τράπεζα μείξης GL3800 από την Allen & Heath, για χρήση σε live. Μικρά μόνιτορς και υπογούφερ από την Genelec. Eφέ και επεξεργασατές της Avalon.

Σύστημα προσομοίωσης ακουστικής χώρων από την Bose. To εσωτερικό ενός ρομποτικού φωτιστικού της PR Lighting... ... και της Alpha Spot.

Πακέτα λογισμικού σύνθεσης ήχων της Native Instruments.

Συστήματα μεταφοράς/προστασίας από την Peli.

Θηριώδες ηχείο της Funktion-One Επίδειξη mastering με επαγγελματικά μόνιτορς της Focal από το Athens Pro Audio. Ζωντανή επίδειξη χειροποίητων πιατινιών και κρουστών της Istanbul Agop.

Φορητό σύστημα μείξης οργάνων για εφαρμογές on stage από την Peavey Ενισχυτής ισχύος της Crest Audio. Αποδίδει κάτι λιγότερο από 600W/8Ω σε στερεοφωνική λειτουργία.

Ψηφιακή κονσόλα XL8 για live από την Midas. Ρακ με γραφικούς ισοσταθμιστές και άλλους επεξεργαστές από την Behringer. O Βασίλης Λαδονικόλας (website alive! και περιοδικό AVPro) ήταν ένας από τους συνδιοργανωτές της έκθεσης.
ΙΝFO: http://www.avlpro.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr