Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/05/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕLECTRONIC ENTERTAINMENT EXPO 2004...

AV BLOG 

SITE MAP

E3 2004
Η Electronic Entertainment Expo έκλεισε αισίως τα δέκα της χρόνια.  Εφέτος διοργανώθηκε στο Los Angeles από τις 11 μέχρι τις 14 Μαίου και ήταν μία καλή ευκαιρία να δει κανείς από κοντά τι επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον στο gaming. Ιδού μερικά από τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Στο περιθώριο της έκθεσης η SCEI ανακοίνωσε ότι σχεδόν 100 (για την ακρίβεια 99) σχεδιαστές παιχνιδιών έχουν επιδείξει το  ενδιαφέρον τους προκειμένου να υπστηρίξουν το PSP, την φορητή παιχνιδομηχανή που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στο τέλος αυτής της χρονιάς.  Επίσης ενδιαφέρον φέρονται να έχει εκδηλώσει και η βιομηχανία μουστικής και κινηματογρ΄φου στην προοπτική να κυκλοφορήσει υλικό στους  δίσκους UMD (Universal Media Disc) που θα υποστηρίζουν το σύστημα.

H Microsoft παρουσίασε το Halo 2 για το XBox.  Πρόκειται για ένα παιχνίδι με κορυφαία γραφικά του οποίου η πλοκή κρατιέται σχεδόν... απόρρητη. Στα πλαίσια της E3 η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ην έκδοση του Unreal Championship 2 για  XBox καθώς επίσης και του Dungeon Siege.

 
Aποτυχημένα γενετικά πειράματα, ως επι το πλείστον επιθετικά αντιμετωπίζει ο παίκτης του Altered Beast της Sega.  Η εταιρία παρουσίασε επίσης το μετακαταστροφικό Headhunter:Redemption όπου ο Jack Wade υπερασπίζει την τάξη σε έναν κόσμο χωρισμένο σε κακούς και καλούς.

 
To Μatrix Online είναι ένα multiplayer online παιχνίδι όπου χιλιάδες παίκτες μετέχουν στην αναβίωση του περιβάλλοντος όπου διαδραματίστηκαν οι ταινίες της τριλογίας.  Ο σχεδιασμός έγινε με την συνεργασία των αδελφών Wachowski και οι φήμες μιλούν για κορυφαία γραφικά και εκπληκτικές μάχες wire-fu της ιδιόμορφης πολεμικής τέχνης που μπορεί κανείς να κατέχει όντας μέσα στον εικονικό κόσμο του Matrix.

 
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (που έχουν κακομάθει με τα υπολογιστικά θηρία του παρόντος).  Μία μικρή έκθεση με ιστορικά coin-ups κονσόλες και οικιακούς υπολογιστές, όπου μπορούσε να δεί κανείς μεταξύ άλλων, Apple II, Commodore 64 και Αtari 2600.

 
Η Νintendo παρουσίασε το DS, την νέα φορητή παιχνιδομηχανή της η οποία περιλαμβάνει δύο οθόνες, δυνατότητα ελέγχου με την αφή, αναγώριση φωνής και δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας.  Στα παιχνίδια περιλαμβάνεται ο κλασικός Super Mario καθώς και το PictoChat που επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάσουν μηνύματα με κείμενο και εικόνες.

 
Η Activision παρουσίασε την συνέχεια του action πρώτου προσώπου Call of Duty με το όνομα Call of Duty: United Offensive.  To περιβάλλον εξακολουθεί να είναι αυτό του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου αλλά υπάρχουν νέa levels καθώς και αυθεντικά όπλα της εποχής. Στους νέους τίτλους της εταιρίας περιλαμβάνονται επίσης το Spider Man 2, το X-Men Legends (3d RPG) καθώς και το Movies όπου ο παίκτης μτέχει ως παράγων στην  βιομηχανία του θεάματος δημιουργώντας κινηματογραφικές ταινίες.

 
Η Konami παρουσίασε πάνω από 20 νέους τίτλους για όλες τις κονσόλες (PS2 και PSP, ΧΒox, Nintendo Game Boy Advanced, GameCube και DS και για PCs). Aνάμεσά τους το Dance Dance Revolution Extreme που είναι συμβατό με το EyeToy, το Boktai 2, το παιχνίδι για Game Boy Advance που βασίζεται σην ηλιοφάνεια για να προσφέρει δυνατότερα όπλα στον παίκτη, το Nano Breaker ένα action σε περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας και το Enthusia Professional Racing για τους λάτρεις των παιχνιδιών με αγώνες αυτοκινήτων.

 
H Nokia παρουσίασε μία σειρά από ένδεκα παιχνίδια για την πλατφόρμα N-Gage καθώς επίσης και την νέα της φορητή μηχανή το N-Gage QD. Ανάμεσα στους τίτλους βρίσκονται τα Crash Nitro Kart, Τhe Sims Bustin' Out, και το Ghost Recon:Jungle Storm βασισμένο σε ιδέες του Tom Clancy.

 
H έκθεση Into the Pixel έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να δούν έργα μέσα από τον χώρο της video game art  (μία κατηγορία των εικαστικών τεχνών που άπτεται με το υλικό που δημιουργείται ειδικά για τις ανάγκες των παιχνιδιών) Δείτε την έκθεση online εδώ: www.e3artexpo.com
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ


 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr