Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/11/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H EXELIXIS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ RACKS ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΕΜΟΣ...

AV BLOG 

SITE MAP


Ανεμος - Νέα συστήματα στήριξης από την Exelixis
04.11.2005
Η Exelixis είναι αρκετά γνωστή από την σειρά Classic, ένα modular σύστημα στήριξης του οποίου η σχεδίαση προσφέρει πλήρη ελευθερία ως προς το σχήμα και το μέγεθος της κατασκευής.  Η νέα σειρά έχει την ονομασία "Ανεμος" και περιλαμβάνει 6 διαφορετικά μοντέλα (Αύρα, Σιρόκος, Οστρια, Ζέφυρος, Σκίρων και Νηνεμία). Τα ράκς της σειράς Ανεμος, απευθύνονται στους κατόχους οπτικοακουστικών συστημάτων με flat matrix οθόνες μεγάλης διαγωνίου, οι οποίοι επιθυμούν μία λύση με ενδιαφέρουσα αισθητική, ευελιξία και δυνατότητα επιλογής φινιρίσματος από ένα μεγάλο χρωματολόγιο που περιλαμβάνει 14 διαφορετικά χρώματα.
Η βασική φόρμα που έχει επιλέξει η Exelixis στην περίπτωση της σειράς Aνεμος βασίζεται στις μονοκόμματεςοριζόντιες επιφάνειες από ξύλο μεγάλου πάχους, οι οποίες δημιουργούν τους απαραίτητους χώρους τόσο για την στήριξη της οθόνης όσο και για την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών με τα περισσότερα μοντέλα (πλήν του Οστρια και του Σκίρων) να διαθέτουν πρόβλεψη για την τοποθέτηση ενός κεντρικού ηχείου ακριβώς κάτω από το πάνελ. Στα μοντέλα Οστρια και Σιρόκος η στήριξη των ηλεκτρονικών γίνεται σε μία ξεχωριστή στήλη και σε επιφάνειες από γυαλί.  Τα μοντέλα Σιρόκος και Αύρα διαθέτουν έναν χαρακτηριστικό κατακόρυφο αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση δίσκων (CD ή DVD). Η Exelixis διαθέτει επίσης και την σειρά New Line για την τοποθέτηση κλασικών συσκευών η οποία χρησιμοποιεί επιφάνειες από γυαλί καθώς και το σύστημα Διαύγεια, με επιφάνεις από γυαλί και plexiglass μεγάλου πάχους, και μεταλλικά μέρη από αλουμίνιο.
ΙΝFO: Νεοδομική, τηλ.: 210-246.6576, web: http://www.e-screen.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr