Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/03/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ COMBO ΤΗΣ ESOTERIC...

SITE MAP


RZ-1: Combo από την Esoteric
06/03/2010
Ανακοινώθηκε προς το τέλος του 2009 και το είδαμε από κοντά, για πρώτη φορά, στην CES του 2010. O λόγος για το RZ-1, ένα ολοκληρωμένο σύστημα της Esoteric το οποίο απευθύνεται στον απαιτητικό ακροατή που θέλει να κάνει μια κάποια οικονομία χώρου.
Το πακέτο συνδυάζει τις λειτουργίες ενός SACD/CD Transport, ενός μετατροπέα D/A, καθώς και ενός ολοκληρωμένου ενισχυτή με είσοδο phono, σε ένα κομψό σασί χαμηλού ύψους. Η νέα μονάδα ονομάζεται RZ-1, είναι συμβατή με δίσκους Super Audio CD, CD, CD-R/RW, διαθέτει ξεχωριστό τμήμα μετατροπέα D/A που πραγματοποιεί oversampling 8x και χρησιμοποιεί το 32bit τσιπ AK4392 της Asahi Kasei ως DAC συμβατό με τα φορμά DSD και PCM. Προσφέρεται, επίσης, δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ψηφιακών φίλτρων.
Το RZ-1 διαθέτει ολοκληρωμένο ενισχυτή, ο οποίος περιλαμβάνει ρυθμιστικά τονικότητας και βασίζεται σε ένα διακοπτικό στάδιο ισχύος η ισχύς του οποίου είναι 100Wat/4Ω.
Το σύστημα διαθέτει δύο εισόδους line από τις οποίες η μια μπορεί να επιλεχθεί και ως phono, ψηφιακές εισόδους, ομοαξονική και οπτική, καθώς επίσης και θύρα USB, ενώ δεν λείπει και το απαραίτητο τηλεχειριστήριο. Η συσκευή αναμένεται στην αγορά τους αμέσως επόμενους μήνες.
ΙΝFO: Audiovisual, τηλ.: 210-660.3113, 210-603.3060, web: http://esoteric.teac.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr