Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/10/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ EMPIRICAL DESIGN ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

SITE MAP


Τα καλώδια της Empirical Design στην Ελληνική αγορά
23/09/209
H Empirical Design είναι μια εταιρία κατασκευής καλωδίων με έδρα τις HΠΑ και αρκετή ιστορία πίσω της καθώς βρίσκεται στην αγορά από το 1993. O Karl Schuster δείχνει να πιστεύει στην ιδέα του καλού καλωδίου αλλά χωρίς υπερβολές τόσο στα υλικά και την κατασκευή όσο και στην τιμή. Πολλά από τα προϊόντα του βρίσκονται στην αγορά για πολλά χρόνια έχοντας υποστεί εξελίξεις και βελτιώσεις και οι τιμές φαίνεται να είναι λογικές για το είδος.
Ο κατάλογος της Empirical Design δεν είναι ιδιαίτερα μακρύς. Περιλαμβάνει το interconnect 422 με επάργυρους αγωγούς σε τοπολογία συνεστραμμένης τετράδας με μονωτικό τεφλόν και ακροδέκτες Neutrik, το χαμηλότερου κόστους 222, παρόμοιας λογικής με το 422 αλλά με δομή συνετραμμένου ζεύγους, το καλώδιο ηχείων 213 με αγωγούς από καθαρό χαλκό διατεταγμένους γύρω από έναν πυρήνα τεφλόν (τοπολογία που σύμφωνα με τον κατασκευαστή μειώνει το επιδερμικό φαινόμενο), το καλώδιο μεταφοράς σήματος υψηλών συχνοτήτων 118 (για χρήση σε γραμμές S/PDIF και βίντεο) το οποίο είναι ομοαξονικό, χαρακτηριστικής αντίστασης 75Ω, χρησιμοποιεί μονόκλωνο αγωγό για την μεταφορά του σήματος, διπλό μπλεντάζ για την θωράκιση και τερματίζεται σε επίχρυσα βύσματα RCA ή BNC, καθώς και το καλώδιο μεταφοράς ψηφιακού σήματος AES/EBU με κωδικό 424 το οποίο χρησιμοποιεί τοπολογία συνεστραμμένης τετράδας με επαργυρωμένους αγωγούς, μόνωση από τεφλόν και ακροδέκτες της Neutrik. Υπάρχουν, ακόμη, δύο καλώδια τροφοδοσίας, το 416 με τέσσερις επαργυρωμένους αγωγούς το οποίο επαρκεί για μεταφορά ισχύος 1.9kW και το μικρότερο Tesseract με δύο επαργυρωμένους αγωγούς που επαρκεί για μεταφορά ισχύος 1kW.
ΙΝFO: Αquarius HiFi, τηλ.: 210-883.4718, web: http://www.aquarius.gr/, http://www.empiricaldesign.net/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr