Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/09/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΔΟΛΑΡΙΑ!...

AV BLOG 

SITE MAP


Έφθασε το Edge από την DVDO
29/08/2008
Το ότι η DVDO ετοιμάζει μια έκπληξη, έναν επεξεργαστή βίντεο βασισμένο στους αλγόριθμους upscaling και βελτίωσης που χρησιμοποιεί και σε μεγαλύτερα μοντέλα με πολύ χαμηλή τιμή ήταν βεβαίως γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό αφορούσε, ακριβώς, το ύψος της τιμής και για να είμαστε ειλικρινείς, τα 799 δολάρια (που αναμένεται να στοιχίζει στην Αμερικανική αγορά) φαντάζουν μεγάλη ευκαιρία, αν συνειδητοποιήσει κανείς ότι μιλάμε για μια συσκευή η οποία θα πραγματοποιεί upscaling στα 1080p και θα τρέχει τους αλγόριθμους του πακέτου VRS (Video Reference Series) στους οποίους περιλαμβάνεται ο Precision Deinterlacing και ο Auto PReP (Progressive Reprocessing)ο οποίος διορθώνει τα προβλήματα που εισάγει το κακής ποιότητας deinterlacing κάποιων συσκευών και επανασυναρμολογεί την εικόνα σε frames, σωστά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στο σχετικό δελτίο τύπου, ο Edge θα περιλαμβάνει επίσης αλγόριθμο καταστολής του θορύβου “Mosquito” αλγόριθμους βελτίωσης της λεπτομέρειας και των περιγραμμάτων της εικόνας καθώς και Lip syncing.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης θα είναι, επίσης, πλήρης, περιλαμβάνοντας δέκα συνολικά εισόδους από τις οποίες οι 6 είναι HDMI v1.3 Deep Color  και δύο εξόδους HDMI από τις οποίες η μία μεταφέρει σήματα βίντεο και η άλλη μόνο audio για όσους διαθέτουν τον κατάλληλο προενισχυτή/επεξεργαστή. Η συσκευή υποστηρίζει on the fly επιλογή των αναλογιών του κάδρου (πέραν των στάνταρντ) καθώς και έλεγχο του overscan και διαθέτει τηλεχειριστήριο.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-522.1524, web: http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.dvdo.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr