Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  COMBO BD PLAYER/ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DENON...

SITE MAP


Έρχεται το νέο combo της Denon
07/02/2010
Το S-5BD είναι ένας συνδυασμός Blu-ray player/πολυκαναλικού ενισχυτή που υποστηρίζει 2.1 και 5.1 κανάλια, είναι ικανό να αναγνωρίσει πόσα ηχεία είναι συνδεδεμένα επάνω του, καθώς και κάποια από τα χαρακτηριστικά τους έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στο χώρο και να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση. Στο κομμάτι του audio υποστηρίζει Dolby Pro Logic IΙz (με κανάλια ύψους εμπρός), αποκωδικοποιεί Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio, ενώ διαθέτει και μία λειτουργία που ονομάζεται Compressed Audio Restorer, η οποία βελτιώνει την αναπαραγωγή συμπιεσμένων αρχείων ήχου.
Το S-5BD βασίζεται στην τεχνολογία MultEQ της Audyssey για την ρύθμιση του ενώ ενσωματώνει ακόμη τις τεχνολογίες Dynamic Volume (για την διατήρηση της στάθμης στο επιλεγμένο επίπεδο) και Dynamic EQ. Επίσης, διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης SD, θύρα USB για σύνδεση με iPod ή iPhone και μπορεί να υποστηρίξει συστήματα δύο ζωνών, μοιράζοντας τα έξι κανάλια του ενισχυτή. Ενδιαφέρον, τέλος, είναι το ότι το S-5BD είναι μια από τις πρώτες συσκευές που βγαίνει στην αγορά υποστηρίζοντας HDMI v1.4, προσφέροντας μάλιστα και το νέο κανάλι “επιστροφής” (Audio Return Channel) το οποίο επιτρέπει την μεταφορά ήχου από την τηλεόραση προς τον ενισχυτή (upstream) για την περίπτωση που κάποιος θέλει να ακούσει τον ήχο του δέκτη του από τα ηχεία χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή σύνδεση.
ΙΝFO: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, web: http://www.kinotechniki.gr/http://www.denon.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr