Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΑΠΟ ΤΗΝ DENON ΤΟ ΠΡΩΤΟ HD TRANSPORT...

SITE MAP


Denon DVD-2500BT – Ίσως το πρώτο transport Blu-ray
29/10/2008
Η ιδέα της Denon δεν είναι παράλογη: Με δεδομένο ότι κάθε μεγάλος ολοκληρωμένος AV διαθέτει πλέον σοβαρά κυκλώματα επεξεργασίας βίντεο και -κυρίως- audio δεν υπάρχει λόγος για τον καταναλωτή να δαπανά χρήματα για να αγοράζει δύο φορές το ίδιο πράγμα. Αντιθέτως, το κόστος των ενσωματωμένων επεξεργαστών και των αντίστοιχων εξόδων θα μπορούσε να ανακατανεμηθεί στην μηχανική ποιότητα της συσκευής, έναν τομέα στον οποίο, ίσως, δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή. Η Denon χρησιμοποιεί ένα κεντρικά τοποθετημένο transport που αποτελεί εξέλιξη των προηγούμενων κορυφαίων μηχανισμών που χρησιμοποιούσε σε κάποια DVD της και είναι θωρακισμένο και ερμητικά κλειστό ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ανάγνωση του δίσκου μακρυά από μαγνητικά πεδία και σωματίδια. Η κατασκευή του μηχανισμού βασίζεται στην τεχνική SVH της εταιρίας (Supress Vibration Hybrid) κατά την οποία χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά στα διάφορα μέρη ώστε να μειώνονται οι ταλαντώσεις. Τα κυκλώματα audio και video είναι μοιρασμένα σε διαφορετικά τυπωμένα κυκλώματα και η τροφοδοσία βρίσκεται απομονωμένη σε δικό της χώρο μέσα στο σασί το οποίο είναι ενισχυμένο κατά την γνωστή τακτική της Denon.
Η συσκευή είναι συμβατή με CD, DVD και δίσκους Blu-ray μπορεί μάλιστα να πραγματοποιήσει upscaling μέχρι τα 1080p στα DVD, ενώ υποστηρίζει ακόμη έξοδο 24fps καθώς επίσης και Deep Colour. Στην πίσω πλευρά, δεν θα βρείτε και πολλά πράγματα: Ένα μόνο βύσμα HDMI για την σύνδεση με τον επεξεργαστή/ενισχυτή.
ΙΝFO: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, web: http://www.kinotechniki.gr/,  http://www.denon.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr