Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/02/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ DAC ΑΠΟ ΤΗΝ dCS...

SITE MAP


Debussy: Νέος DAC από την dCS
02/02/2010
Στην πραγματικότητα, το Debussy δεν διαθέτει κάτι το πραγματικά νέο από πλευράς τεχνολογίας αποτελεί, όμως, ένα ενδιαφέρον πακέτο: Βασίζεται στον γνωστό Ring DAC, έναν μετατροπέα που έχει σχεδιάσει η ίδια η dCS και βασίζεται σε τεχνολογία 5bit PDM με ροή δεδομένων που φτάνει τα 2.82 και τα 3.07 MS/s και ενσωματώνει ένα ασύγχρονο interface για την θύρα USB το οποίο εξασφαλίζει ότι ο χρονισμός του σήματος γίνεται από τον μετατροπέα και όχι τον υπολογιστή.
Η συσκευή προσφέρει ρύθμιση στάθμης στο ψηφιακό πεδίο και ρυθμιζόμενο κέρδος, ώστε να είναι δυνατή η χρήση της απευθείας με τελικούς ενισχυτές, χωρίς τη μεσολάβηση προενισχυτή ενώ προσφέρει ψηφιακές εισόδους S/PDIF και AES3 με δυνατότητα χρήσης δύο γραμμών (για upsampled συστήματα). Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δύο φίλτρα (γραμμικής και μη γραμμικής φάσης) καθώς επίσης και είσοδο χρονισμού για χρήση με εξωτερικό clock το οποίο, κατά την εταιρία, βελτιώνει την απόδοση σε σχέση με το εσωτερικό κύκλωμα. To Debussy διαθέτει τη γνωστή “soft” αρχιτεκτονική της εταιρίας η οποία επιτρέπει εύκολες αναβαθμίσεις στο λογισμικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται στην Ελληνική αγορά άμεσα.
ΙΝFO: Ultra Audio, τηλ.: 6945-468.789, web: http://www.ultraaudiogroup.eu/, http://www.dcsltd.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr