Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ DAVINCIAUDIO LABS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΌ ΤΟ AUDIO TEMPLE...

SITE MAP


Τα προϊόντα της DaVinciAudio Labs στην ελληνική αγορά
17/03/2010
Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζετε την DaVinciAudio Labs από το πλατό της που ακούει στο όνομα AAS Gabriel. Είναι, πράγματι, το πλέον χαρακτηριστικό προϊόν της αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Η εταιρία από την Ελβετία έχει μια αρκετά εκτεταμένη σειρά συσκευών με ιδιαίτερη σχεδίαση ανάμεσα τους το πλατό Unison, το ηχείο Virtu και ο βραχίονας Grandezza. Όσον αφορά στις αναλογικές πηγές η DaVinciAudio δείχνει να αρέσκεται στις μεγάλες μάζες, και στα μαγνητικά έδρανα, ενώ τα έδρανα των βραχιόνων είναι κατασκευασμένα στο χέρι με βάση τεχνικές και υλικά που χρησιμοποιούνται από την παραδοσιακή ελβετική ωρολογοποιία. Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται και το ηχείο Virtu, το οποίο είναι μια ενεργή σχεδίαση ανοικτής μπάφλας στην οποία χρησιμοποιούνται μονάδες χαμηλών της Fertin με ηλεκτρομαγνήτη να υλοποιεί τον οπλισμό του μαγνητικού συστήματος, ενεργά φίλτρα και ενισχυτές με στάδιο εξόδου MOSFET.
Στον τομέα των ενισχυτικών, η εταιρία προσφέρει τον προενισχυτή Preziosa με τριοδικό single ended στάδιο εξόδου, μαγνητική ζεύξη μεταξύ των σταδίων και μαγνητικό εξασθενητή για την ρύθμιση της στάθμης, ο οποίος διατίθεται σε δύο εκδόσεις την κλασική δικαναλική και μια μονομπλόκ καθώς επίσης και τον τελικό με την ίδιο ονομασία ο οποίος είναι διαθέσιμος είτε με λαμπάτο στάδιο ισχύος, όπου χρησιμοποιούνται 300Β (και αποδίδει 6W ανά κανάλι) είτε με διπολικούς ημιαγωγούς (με ισχύ 22W). Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της DaVinciAudio Labs μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο, Audio Temple (τηλ.: 210-642.9655)
ΙΝFO: Audio Temple, τηλ.: 210-642.9655, web: http://www.audiotemple.gr, http://da-vinci-audio.com/ 
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr