Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/07/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ THX ULTRA2...


Πιστοποίηση ΤΗΧ Ultra2 για ηχεία της Crystal Audio
09/07/2010
Η Crystal Audio παρουσίασε πρόσφατα δύο ηχεία δαπέδου τα οποία είναι, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα πρώτα ελληνικής κατασκευής ηχεία που πιστοποιούνται στην ανώτατη κατηγορία THX, την Ultra2. H προδιαγραφή Ultra2 αφορά σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου τα οποία είναι κατάλληλα να καλύψουν ηχητικά χώρους με όγκο μεγαλύτερο από 85m3, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι και τα δύο νέα ηχεία, με κωδικούς TX-T2SE και THX-T3SE χρησιμοποιούν δύο και τρεις μονάδες μεσοχαμηλών αντίστοιχα, με κώνους επτά ιντσών από πλέγμα υαλονημάτων. Και στα δύο ηχεία τις υψηλές συχνότητες έχει αναλάβει ένα τουίτερ μια ίντσας τοποθετημένο σε εξωτερική, σφαιρική μπάφλα από αλουμίνιο που εξασφαλίζει χαμηλές περιθλάσεις και επιτρέπει τον προσανατολισμό της μονάδας για εύκολη μικρορύθμιση του συστήματος.
Το μεγάλο μοντέλο (THX-Τ3SE) είναι μια σχεδίαση 3.5 δρόμων με τρεις ξεχωριστούς θαλάμους, έναν ανά μιντ/γούφερ ενώ το μικρότερο (TX-T2SE) είναι σχεδίαση 2.5 δρόμων με δύο ξεχωριστούς θαλάμους. Οι ευαισθησίες είναι αρκετά υψηλές, 92dBSPL/w/m και 91dBSPL/w/m αντιστοίχως ενώ και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει κύκλωμα προστασίας για το τουίτερ και οι μονάδες μεσαίων/χαμηλών είναι θωρακισμένες.
Το φινίρισμα των ηχείων είναι γυαλιστερό μαύρο με πλευρές από μαύρο ξύλο. Τα ηχεία είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και στοιχίζουν 899 ευρώ (το THX-T3SE) και 599 ευρώ (το TX-T2SE).

ΙΝFO: Crystal AudioVideo, τηλ.: 210-613.7100 web: http://www.crystalaudio.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr