Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/03/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΑΠΟ ΤΗΝ CRYSTAL AUDIO...

SITE MAP


Νέο πακέτο ηχείων για home cinema από την Crystal
01/03/2010
Ένα νέο σύστημα ηχείων με εξωτερική εμφάνιση που αποπνέει πολυτέλεια, ανακοίνωσε, πρόσφατα η ελληνική Crystal Audio. Το σύστημα ονομάζεται BTP και πέρα από την εξωτερική εμφάνισή του, η λεπτή του σχεδίαση μειώνει, σύμφωνα με την εταιρία, τις περιθλάσεις του ήχου βελτιώνει τη διασπορά και κατ' επέκταση τη στερεοφωνική εικόνα. Το πακέτο περιλαμβάνει 4  ηχεία δαπέδου με απόκριση αμφιπόλου (bιpole: αυτό σημαίνει ότι οι μονάδες ακτινοβολούν συμφασικά και όχι σε αντίθεση φάσης όπως συμβαίνει στα κλασικά δίπολα ηχεία) τα οποία περιλαμβάνουν μια μονάδα τριών ιντσών για τις χαμηλές/μεσαίες συχνότητες και ένα τουίτερ με μαγνήτη νεοδυμίου με διαστάσεις 1 ίντσα. Η συμπεριφορά αμφιπόλου εξασφαλίζεται από την ύπαρξη μιας ακόμη μονάδας τριών ιντσών στο πίσω μέρος.
Η καμπίνα είναι bass reflex με πολύ μικρό πλάτος, προϊδεάζοντας -πράγματι- για πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα και είναι φινιρισμένη με μαύρο γυαλιστερό χρώμα.
Την περιοχή από τα 35Ηz έως τα 200Hz έρχεται να καλύψει το ενεργό υπογούφερ με 10ιντση μονάδα, κώνο από επεξεργασμένο χαρτί και ενισχυτή 120W το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά THX Select.. Το σύστημα συμπληρώνεται από ένα κεντρικό ηχείο. Το σύστημα είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και οι τιμές είναι 640 ευρώ για το πλήρες πακέτο 5.1, 549 ευρώ με μικρότερο υπογούφερ (8 ιντσών) και 199 ευρώ για ένα ζεύγος ηχείων δαπέδου, κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες ενός δικαναλικού συστήματος.
ΙΝFO: Crystal AudioVideo, τηλ.: 210-613.7100 web: http://www.crystalaudiovideo.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr