Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CHORD...

SITE MAP


Νέοι ολοκληρωμένοι ενισχυτές από την Chord

03/09/2009
Και οι δύο ενισχυτές υποστηρίζουν τις δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth A2DP για τις οποίες είναι πολύ γνωστή η Chord, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη τους να streamάρει αρχεία από τις φορητές του συσκευές σε υψηλή ποιότητα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επίσης και οι δύο προσφέρουν ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική BNC και οπτική Toslink) και ενσωματωμένο DAC καθώς επίσης και θύρα USB για την σύνδεση υπολογιστή.
O CPM2800 βασίζεται στο γνωστό “μεγάλο” σασί της εταιρίας παρόμοιο με αυτό του Indigo και είναι μια σχεδίαση η οποία αποδίδει 120W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και 170W ανά κανάλι σε φορτία 4Ω, διαθέτει πέντε εισόδους line από τις οποίες οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως balanced καθώς επίσης και δυνατότητα bypass ώστε να ενσωματώνεται σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου.
Ο Cyan Click χρησιμοποιεί ένα νέο σασί, όχι μεγαλύτερο από αυτό του QBD76 αλλά με διαφορετικές γραμμές και είναι ο πρόδρομος μιας ολόκληρης σειράς συσκευών. Διαθέτει μια αναλογική είσοδο line και μια balanced, δύο ψηφιακές (ομοαξονική BNC και Toslink) καθώς και θύρα USB και αποδίδει 90W/8Ω και 120/4Ω ανά κανάλι στην έκδοση υψηλής ισχύος, ενώ υπάρχει και μια έκδοση με λιγότερα βατ, 50W/8Ω και 65W/4Ω. Η κατασκευή του φαίνεται αρκετά προσεγμένη με ηλεκτροκίνητα ποτενσιόμετρα Alps στην θέση των ρυθμιστικών στάθμης και ισορροπίας και καλής ποιότητας ακροδέκτες σύνδεσης των ηχείων.
ΙΝFO: Sound Elevator, τηλ.: 210-282.8060, web: http://www.soundelevator.gr/,   http://www.chordelectronics.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr