Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CHARIO...


Νέα αντιπροσωπεία για την Chario στην ελληνική αγορά
19/05/2010
H Chario είναι ένας από τους πιο γνωστούς Ιταλούς κατασκευαστές ηχείων και από αυτούς με την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων αυτή τη στιγμή. Μπήκε στην αγορά το 1975 και, σύμφωνα με την επίσημη ιστορία της, είναι η πρώτη εταιρία που σχεδίασε ηχεία με χαμηλή συχνότητα cross, η πρώτη που σχεδίασε μικρά ηχεία με γούφερ μεγάλης διαδρομής και η πρώτη που σχεδίασε ηχεία και υπογούφερ με μονάδες που ακτινοβολούν προς το δάπεδο.
Οι Ιταλοί φαίνεται να αρέσκονται στις σχεδιάσεις πολλών δρόμων, ειδικά στα μεγάλα τους μοντέλα καθώς το κορυφαίο τους Academy S είναι πέντε δρόμων, όπως είναι και το Solitair, ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά μεγάλα κεντρικά ηχεία για πολυκαναλικά συστήματα.
Ο κατάλογος των προϊόντων τους περιλαμβάνει εννέα διαφορετικές σειρές, από την κορυφαία Academy μέχρι τις φθηνότερες Silhouette και Picollo. Χαρακτηριστικό όλων των σειρών είναι ότι περιλαμβάνουν ηχεία κατάλληλα για την δημιουργία πολυκαναλικών συστημάτων, με μοντέλα για το κεντρικό κανάλι, τα περιφερειακά καθώς και υπογούφερ. Η ποιότητα κατασκευής της καμπίνας, ιδιαίτερα των μεγάλων μοντέλων, είναι η γνωστή στην οποία μας έχουν συνηθίσει οι Ιταλοί. Τα προϊόντα της Chariot αντιπροσωπεύονται πλέον στην ελληνική αγορά από την εταιρία “Ηλίας Κοσμάς” (τηλ.: 210-382.8281).
ΙΝFO: Ηλίας Κοσμάς & ΣΙΑ, τηλ.: 210-382.8281, web:  www.kosmasaudiovideo.grhttp://www.chario.it/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr