Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/10/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ CARAT AUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της Carat Audio στην Ελλάδα
21/10/2008
H Carat Audio είναι μια Γαλλική εταιρία της οποίας τα προϊόντα τα είδαμε για πρώτη φορά από κοντά στην εφετινή έκθεση του Μονάχου. Πρόκειται για συσκευές ιδιαίτερα φροντισμένες από πλευράς αισθητικής και κατά τα φαινόμενα ιδιαίτερα λειτουργικές που απευθύνονται σε ένα κοινό που θα ήθελε να συνδυάσει την ηχητική ποιότητα με την καλή αισθητική και την ευκολία στη χρήση. Την στιγμή αυτή η εταιρία διαθέτει μια σειρά οποία ονομάζεται “57”, ένα όνομα εμπνευσμένο από την ομώνυμη κοπή διαμαντιών των 57 εδρών η οποία θεωρείται από τους ειδικούς ως μια από τις ιδανικές.
Η σειρά περιλαμβάνει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή A57, μια σχεδίαση δύο καναλιών με ισχύ 2x80/150W σε φορτία 4/8Ω, o οποίος προσφέρει στην πρόσοψη και είσοδο για media players με δυνατότητα, μάλιστα, να επεξεργαστεί τον ήχο των συμπιεσμένων αρχείων ώστε να βελτιστοποιηθούν για ακρόαση σε οικιακό σύστημα, τον ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM Τ57 με 80 θέσεις μνήμης για την αποθήκευση σταθμών καθώς επίσης και το CD player C57, μια συσκευή που βασίζεται σε PCM1796 της Burr Brown (24bit/192kHz) στο κομμάτι των DACs και στους εγνωσμένης αξίας διπλούς τελεστικούς ενισχυτές OPA2134, επίσης της Burr Brown, τσιπ το οποίο ανήκει στην σειρά Sound Plus για απαιτητικές εφαρμογές ήχου.
Η σειρά συμπληρώνεται από το ολοκληρωμένο σύστημα I57 το οποίο είναι ένα combo cd player, δέκτη και ολοκληρωμένου ενισχυτή το οποίο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής με τις stand alone συσκευές. Για όσους δεν βλέπουν με πολύ καλό μάτι τα πολλά τηλεχειριστήρια, τέλος, η Carat έχει να προτείνει ένα τηλεχειριστήριο που μπορεί να ελέγξει όλες τις συσκευές της.
ΙΝFO: Adamco, τηλ.: 210-644.4512, web: http://www.adamco.gr/ , http://www.carat-audio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr