Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΔΥΟ ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ VENTO ΤΗΣ CANTON...

SITE MAP


Νέα μοντέλα στην σειρά Vento από την Canton
17/11/2009
Το μοντέλο 880DC  είναι ένα ηχείο δαπέδου με καμπίνα πλάτους 30 εκατοστών η οποία θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα και, όπως φαίνεται και από την ονομασία του, ενσωματώνει την τεχνολογία DC της Canton (Displacement Control) η οποία περιορίζει την λειτουργία των γούφερ κοντά στην συχνότητα συντονισμού τους εφαρμόζοντας στην πράξη ένα φίλτρο διέλευσης υψηλών συχνοτήτων και εξασφαλίζοντας -κατά τον κατασκευαστή- καλύτερη απόκριση χαμηλά. Το εν λόγω ηχείο είναι τριών δρόμων, φόρτισης bass reflex, με τέσσερα μεγάφωνα εκ των οποίων, την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων αναλαμβάνουν δύο γούφερ με κώνο από αλουμίνιο, 6 ιντσών, την αναπαραγωγή της μεσαίας περιοχής αναλαμβάνει  ένα μιντ, επίσης με κώνο από αλουμίνιο με διάμετρο 6 ιντσών, ενώ οι υψηλές συχνότητες έχουν ανατεθεί σε ένα τουίτερ ίντσας με θόλο από κράμα αλουμινίου-μαγγανίου. Η απόκριση είναι 23 Hz- 40.000Hz, η εμπέδηση κυμαίνεται από 4-8 Ohms και η ευαισθησία είναι 87.5dB/w/m.
Το μοντέλο 810 μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή βάση (η Canton προσφέρει την απαραίτητη βάση με κωδικό LS850). Πρόκειται για ένα ηχείο δύο δρόμων με φόρτιση bass reflex, που χρησιμοποιεί παρόμοια μεγάφωνα με το μεγαλύτερο μοντέλο, δηλαδή ένα μιντ/γούφερ με κώνο αλουμινίου 6 ιντσών και tweeter με θόλο αλουμινίου-μαγγανίου μίας ίντσας. Η απόκριση του είναι 33Hz - 40.000Hz, η ονομαστική εμπέδηση είναι 4-8Ohms και η ευαισθησία του 85dB/w/m.
Όλες οι μονάδες μεσαίων/χαμηλών και στα δύο αυτά μοντέλα χρησιμοποιούν την ανάρτηση Wave Surround η οποία -κατά την Canton- εξασφαλίζει μεγαλύτερες διαδρομές με μικρότερη μηχανική παραμόρφωση.
ΙΝFO: Wavemotion, τηλ.: 210-924.4505, web: http://www.wavemotion.gr/, http://www.canton.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr