Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ Β4 ΤΗΣ BRYSTON...

SITE MAP


Bryston 4B SST Squared
13/05/2009
Σύμφωνα με την ίδια την Bryston ο 4B είναι ο πλέον δημοφιλής τελικός ενισχυτής της. Η τελευταία έκδοσή του ονομάζεται 4B SST Squared και διατηρεί την μονομπλόκ αρχιτεκτονική του αρχικού μοντέλου, έχοντας όμως αρκετές βελτιώσεις: Εκτός από το διαφορετικό φινίρισμα και την ψύκτρα η οποία είναι βελτιστοποιημένη με υπολογιστή, ο 4B διαθέτει νέους μετασχηματιστές τροφοδοσίας, αυξημένη χωρητικότητα στα τροφοδοτικά που τώρα φτάνει τα 30.000μF σε κάθε κανάλι, ενώ χρησιμοποιεί και την νέα τεχνολογία της Bryston στα στάδια εξόδου η οποία ονομάζεται SST Squared. Η Bryston δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες για την τεχνολογία αυτή αλλά από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα των ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται στο στάδιο οδήγησης η οποία είναι πολύ μεγάλη και ελαχιστοποιεί τα προβλήματα του σταδίου ισχύος AB που ακολουθεί, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις του ενισχυτή να παραμένουν πολύ καλές ακόμη και σε χαμηλές ισχείς.
Ο 4B αποδίδει 300W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και 500W στα 4Ω ενώ μπορεί να γεφυρωθεί, οπότε αποδίδει 900W/8Ω. O χρήστης έχει στη διάθεσή του balanced και single ended εισόδους που επιλέγονται μέσω διακόπτη καθώς επίσης και δυνατότητα επιλογής κέρδους.
Ο 4B SST Squared είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στην τιμή των 5.299 ευρώ.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://bryston.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr