Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/10/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟ ΜΙΚΡΟ ZEPPELIN ΑΠΟ ΤΗΝ BOWERS & WILKINS...

SITE MAP


Το Zeppelin έγινε μικρότερο!
16/10/2009
Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στο Zeppelin mini είναι ότι η εταιρία έχει επιλέξει ένα πολύ κομψό και μοντέρνο design,το οποίο, εκτός του ότι δεν καταλαμβάνει  χώρο, διαθέτει υποδοχή για  τοποθέτηση του iPhone/iPod με ρύθμιση της γωνίας κλίσης και δυνατότητα περιστροφής ώστε ο χειρισμός να είναι ξεκούραστος και η πληκτρολόγηση εύκολη. Το όπλο, ωστόσο, της εταιρίας είναι η ποιότητα του ήχου η οποία ακολουθεί τα γνωστά πρότυπά για τα οποία η Bowers & Wilkins έχει γίνει γνωστή. Για την επίτευξη του στόχου αυτού χρησιμοποιήται ψηφιακός επεξεργαστής ο οποίος φροντίζει να αντισταθμίσει τις σχετικά μικρές μονάδες πλήρους φάσματος (με διάμετρο 75 χιλιοστών) και από ότι δείχνουν τα τυπικά χαρακτηριστικά τα καταφέρνει καλά: Η απόκριση των ηχείων κινείται από τα 38Hz έως τα 20 kHz (-6dB). To Zeppelin mini διαθέτει διακοπτικό ενισχυτή με ισχύ εξόδου 2Χ18W.
Εκτός του ότι το Zeppelin mini διαθέτει το κλασικό docking station για σύνδεση με το iPhone/iPod, παρέχει, επίσης, υποδοχή 3.5 mm (mini jack), για να μπορεί ο χρήστης να συνδέσει CD players, DVD players, MP3 players, καθώς και θύρα USB 2.0 για σύνδεση με PC ή Mac για εφαρμογές streaming. Σε αντίθεση με την συνήθη πρακτική, το Zeppelin mini χρησιμοποιεί την ψηφιακή έξοδο του iPod, ενώ χρησιμοποιώντας μία συσκευή όπως το Airport Express της Apple μπορείτε να γλιτώσετε από την καλωδίωση, χρησιμοποιώντας ασύρματη μετάδοση. Είναι συμβατό με όλα τα πρόσφατα μοντέλα iPod καθώς επίσης και με iPhone πρώτης γενιάς αλλά και με τις συσκευές 3G, 3GS.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-989.5000, web: http://www.bwspeakers.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr